Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Kruhnen Musik Halle aduce trupa unei generații

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kruhnen Musik Halle aduce trupa unei generații Share Kruhnen Musik Halle aduce trupa unei generații


 

 

Kruhnen Musik Halle te așteaptă la un concert imersiv marca Vama.

Că trupa Vama e vocea unei generații, ar trebui s-o știe toată lumea.
Una dintre trăsăturile definitorii ale spiritului modern e neîncrederea asta în fericire, e prețul pe care-l plătim pentru lucrurile bune pe care gândirea ni le-a adus.

Dacă ți s-a așezat și ție un soi de neliniște înțepătoare ca apele minerale prea acidulate și nu mai știi încotro să o apuci, ar trebui să asculți versurile pe care băieții ni le livrează de ani de zile. 

Vama pune în pagină realitățile dintr-o țară post-comunistă, să zicem că-i ca o incursiune prin «Infernul» lui Dante.

La 9 ani dubă debut, trupa a lansat albumul Better (primul album în limba engleză). Albumul – din 2017- poate fi perceput ca un fel de vitrină rebrand-uită: 12 piese în limba engleză cu versuri semnate, ca de obicei, de Tudor Chirilă; un fel de upgrade aplicat reflexelor sonore ale unei națiuni şi chiar ale artiştilor.
Acest sound avea să fie mai modern ca oricând, iar asta i se datorează și lui James Lewis, un producător britanic  care a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Arctic Monkeys, Rudimental, Lykke Li, Charli XCX.

…Și, dacă vrei să asculți o nouă melodie care să te trimită pe câte o pantă nostalgică și să îți aducă aminte de piesele trupei Vama Veche, ar trebui să asculți ,,Victoria Ta’’.

,,Victoria ta’’ a fost scrisă în 2014 și a mai fost cântată atât în emisiuni radio, cât și la TV, dar în studio a fost înregistrată abia acum, la insistențele fanilor. 

Te mai întrebi de ce să vii la un concert Vama?
Pentru că trupa are un vast areal muzical în cadrul căruia se deplasează cu naturalețe și ne face să uităm că muzica și libera exprimare au fost cândva grevate de tot felul de piedici.
Pentru că e despre noi.

Oamenii vin să vadă artiștii mari pentru a asculta piesele pe care le știu ei, cele pe care le asociază cu diverse momente din viața lor, iar o cântare de noi melodii ale unei formații mari este un pariu mai greu de câștigat decât una obișnuită.

Așadar, te așteptăm vineri, 25 octombrie, la Kruhnen Musik Halle

Mai multe info aici 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută