HEIDI Chocolat a deschis primul pop-up shop cu ciocolată premium în centrul Bucureștiului

Tot mai mulți oameni au nevoia de a descoperi locuri unice în București, unde să aibă experiențe gourmet. HEIDI Chocolat știe acest lucru și a decis să deschisă prima ciocolaterie din Capitală, cu ocazia aniversării a 25 de ani a brandului, lângă Ateneul Român, pentru toți cei cu poftă de dulce.

„Sunt foarte încântat să împărtășesc cu entuziasm anunțul că HEIDI Chocolat are o nouă casă în București. Primul pop-up shop HEIDI este noul loc în care poți experimenta ceea ce reprezintă probabil cele mai bune compoziții realizate cu ciocolată, din București. Sunt perfecte pentru a fi oferite cadou, perfecte ca să te răsfeți. Sunt recunoscător partenerului nostru Moritz Eis pentru cooperare și pentru că ne-a ajutat să le oferim oamenilor un spațiu în care să găsească ciocolată și înghețată handmade, în același loc. Vă invit pe toți să vizitați noul hotspot din București”, declară Peter Müller, General Manager HEIDI Chocolat.

Ce produse se pot găsi aici?

Trufe, praline sau maxi-tablete spectaculoase, toate realizate manual de ciocolatierii HEIDI. Gamele de tablete și praline BIO din ciocolată elvețioană reprezintă surpriza locației. HEIDI Mountain Pleasure și HEIDI Swiss Heritage au un ambalaj prietenos cu mediul, realizat dintr-un carton rezultat din procesarea ierbii.

În plus, dacă nu știi ce anume i-ai putea lua unei persoane dragi de ziua ei sau doar pentru a-i mulțumi că a rămas lângă tine în momentele dificile, HEIDI Chocolat vine în ajutorul tău și cu o varietate de cadouri. Ne vine greu să credem însă cu ai putea alege să dăruiești orice altceva în afara de ciocolată. Chocolate is a woman’s best friend, right?

Unde se află ciocolateria?

Aceasta se află pe strada Episcopei numărul 6. Locația a fost complet redecorată pentru ca vizitatorii să fie transpuși on the chocolate side of life. Cum? Vino să afli. În perioada octombrie 2019 – aprilie 2020, ciocolateria va funcționa printr-un parteneriat cu gelateria Moritz Eis, în shop fiind disponibilă și înghețata, pe lângă produsele HEIDI.

„Până la deschiderea noii ciocolaterii, consumatorii puteau găsi produsele realizate manual de ciocolatierii HEIDI Chocolat în magazinul HEIDI ChocoWorld, din incinta fabricii. Ne dorim ca prin noua ciocolaterie să fim mai aproape de consumatorii noștri, cu produse premium, pe care nu le pot găsi în magazine, rezultat al creativității ciocolatierilor noștri și al moștenirii elvețiene care ne definește”, anunță reprezentanții companiei.

HEIDI Chocolat a fost fondată în anul 1994 de Jürg Läderach proprietarul companiei Confiseur Läderach AG, faimos producător de ciocolată premium și produse de cofetărie. Aceasta este lider de piață în segmentul tabletelor de ciocolată premium din România, fiind prezentă în peste 50 de țări din 6 continente. Cele mai importante sunt piețele din Germania, Austria, Polonia, Elveția, Rusia și China.

Care este programul ciocolateriei?

Luni-Vineri: 10:00 – 20:00
Sâmbătă: 12:00 – 20:00
Duminică 12:00 – 18:00