Salut, Brașov! | Pentru persoanele dornice să descopere

Prima jumătate a lunii noiembrie ne aduce o serie de evenimente pline de discuri de vinil, păsări exotice, interpretări vocale, muzică clasică, jazz și blues. O combinație atipică, potrivită pentru noi, cei care suntem dornici să descoperim. Ce anume? Festivaluri, piese de teatru, show-uri de stand-up, albume noi de muzică. Tot ce are legătură cu timpul liber.

Întrucât vrem să te ținem la curent cu ce mai e nou în Brașov, ți-am pregătit câteva evenimente la care trebuie neapărat să ajungi. De ce? Ca să ieși din zona ta de confort. Știm că iarna se apropie, dar încă nu e momentul să hibernezi. Le găsești la „Recomandările Zile și Nopți”. Așa că hai în prima zi a lunii la Kruhnen Musik Halle să ascultăm împreună Alternosfera. Dacă rock-ul alternativ nu îți surâde, nu-i nimic. Vino la petrecerea Made in the 90’s, să le arătăm celor mai tineri cum ne distram noi pe eurodance!

Că tot suntem la capitolul amintiri, mai știi care a fost cea mai fericită perioadă din viața ta? Sigur te-ai dus cu gândul la copilărie, când te jucai în fața blocului împreună cu prietenii tăi. Dacă îți spunem că niciodată nu poți fi prea matur să te joci și că singurul lucru care s-a schimbat e locul în care faci această activitate, ne vei crede? Ți-am pregătit povestea Superland, cel mai mare parc indoor pentru copii din S-E Europei, la „Povestite în Brașov”, ca să vezi ce le place atât de mult celor mici în orașul de la poalele Tâmpei.

Pentru că fericirea este o stare de spirit pe care o poți atinge în momentul în care ajungi să își cunoști punctele forte și să le accepți pe cele slabe, te invităm să citești „Lucruri pe care le știi doar dacă esti COACH”, împreună cu Coca Staicu, cea care reușește să te plimbe prin labirintul vieții și al minții, lăsându-te pe tine să alegi unde anume dorești să cobori. Oare care este, de fapt, rolul unui coach? Stai pe aproape și-ți vom spune.

Dacă nu ți-am potolit setea de a afla lucruri noi, hai la Expoziția Națională de Păsări Exotice. Vei putea descoperi nu mai puțin de 400 de exemplare din diferite specii care vor fi jurizate și premiate de către arbitri internaționali din Italia. Tu câte păsări exotice poți identifica?

Bianca Ivașcu,
Redactor-șef Zile și Nopți Brașov