The Motans lansează clipul noului său single „Bine indispus” | O luptă interioară cu proprii săi demoni

The Motans, artist Global Records, lansează videoclipul noului său single „Bine indispus”, o piesă care vorbește despre o stare „tristo-veselă”, după cum spun versurile piesei, despre fericire ca un truc al destinului. Încă de la începutul clipului, în cadru apare tabloul cu Denis, inspirat de pictorul suprarealist René Magritte, care a devenit simbolul piesei „Înainte să ne fi născut.” 

Videoclipul îl prezintă pe artist aflat într-o luptă interioară cu propriii demoni. Prima strofă oferă contextul sub care se desfășoară povestea lui Denis:

„Azi sunt Bine indispus
Deranjez, dar nu mă scuz
Îs tristo-vesel nu știu cum
Și dau iar adevărul cu parfum.”

 

The Motans – Bine indispus

 Videoclipul este dominat de imagini cu străzi întunecate, lumini difuze turcoaz, ceață și ploaie. Denis, vizibil turmentat, ajunge să aibă conflicte cu o gașcă de motocicliști și cu angajații unui bar, după ce bea pahar după pahar, ca într-un film tragi-comic.

Sunt prea <<Bine indispus>> ca să mai fac orice comentariu. Las muzica să vorbească pentru mine”, spune artistul.

Text: The Motans (Denis Roabeș)
Muzica: The Motans (Denis Roabeș), Marcel Botezan, Sebastian Barac
Producție: Marcel Botezan, Sebastian Barac

Credite Video
NGM Creative

Regie: Bogdan Păun
DOP: Alexandru Mureșan
Producție: Loops Production

 Related image

Cea mai recentă piesă The Motans lansată alături de Irina Rimes, „Poem”, a ajuns la peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, melodia a obținut locul 1 în clasamentul Media Forest Summer Chart 2019, cu o audiență de 3.064.542 ascultători și 3221 difuzări.