Propunerile Zile și Nopți

Zilele frumoase de care am avut parte în luna octombrie sunt deja amintire. Dar nu și evenimentele faine pentru care merită să ieși din casă, chiar și atunci când e frig. Târgul de Crăciun din Piața Mare nu e singura opțiune, avem și teatru, expoziții, târg de vinuri sau de cariere.

 

WeinFest

Cafe Wien organizează primul mini-târg propriu de vinuri premium în zilele de 8 și 9 noiembrie, zilnic începând cu ora 16, în Piața Huet 4. Vizitatorii vor avea ocazia să deguste din peste 70 de sortimente de vin produse de cele zece crame din toate regiunile țării care vor fi prezente la eveniment, dar și o serie de vinuri internaționale. Cunoscătorii și pasionații de vin vor putea interacționa cu unii dintre cei mai apreciați producători sau importatori de vinuri. Vor fi prezenți: Winery Lacerta, Crama La Salina, Crama Davino, Balla Geza Winery, Crama Serve Ceptura, Licorna Winehouse, Corcova Roy & Dâmboviceanu Winery, Jidvei, Aurelia Vișinescu Wines, Villa Vinea și Vinimondo.

 

Lego Expo

Maleficul Darth Maul, curajosul Captain Rex, Broscuța DUPLO, Matrioshka, Mia și Stephanie sunt doar câteva dintre personajele supradimensionate pe care le puteți întâlni la expoziția Lego, găzduită de Shopping City Sibiu până în 28 noiembrie, cu program de vizitare zilnic, între orele 10 și 22. Lego Expo e dedicată copiilor și adulților iubitori de culoare și imaginație. În fiecare weekend, copiii pot descoperi lumea fascinantă a pieselor lego la atelierele de joacă. 

 

Miss Daisy și șoferul ei

Spectacolul cu Maia Morgenstern în rolul principal se va juca la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21. Piesa cunoscutului dramaturg american Alfred Uhry, distinsă cu premiul Pulitzer pentru dramaturgie, spune povestea a două personaje structural diferite, dintr-o Americă în care modernitatea şi spiritul liberal se înfruntă cu rasismul. Miss Daisy, o evreică de 70 de ani, putred de bogată, rasistă şi extrem de sarcastică, e obligată prin unele circumstanțe să-şi angajeze un şofer. Unul negru. Dar cu timpul, confruntându-se şi cu problemele segregării şi antisemitismului, situaţia se schimbă şi cei doi se apropie unul de altul.

 

Târgul de cariere

Sibienii care-și caută un loc de muncă au posibilitatea să-l găsească în zilele de 19 și 20 noiembrie, la Târgul de Cariere, care va avea loc la Hotel Ramada, între orele 11 și 18. Numeroase companii de top din Sibiu își vor prezenta locurile de muncă disponibile, fiind vorba atât de posturi pentru cei aflați la început de drum, cât și pentru cei cu experiență. Avantajul de a participa la târg e faptul că doritorii pot interacționa în mod direct angajatorii.