Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/11/2019
Arhiva Zile si Nopti

Haydn Deane se întoarce să cânte pe scena ce îi poartă numele

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Haydn Deane se întoarce să cânte pe scena ce îi poartă numele Share Haydn Deane se întoarce să cânte pe scena ce îi poartă numele


Se scrie Haydn Deane, se citește sufletul petrecerii! Haydn se întoarce să cânte pe scena ce îi poartă numele!

În data de 8 noiembrie, de la ora 21:00, Haydn Deane & Deane’s Big Band vor trezi veselia din noi și ne vor face toamna mai frumoasă ca oricând! Concertul va avea loc în Deane’s Irish Pub and Grill.

img

Vom dansa pe mese, printre izvoare de bere, în cel mai spectaculos pub din orașul acesta! Haydn Deane & Deane’s Big Band vor trezi veselia din noi și ne vor darui o seară de neuitat. 

Dacă ai ascultat muzica lui Haydn în Deane’s cu siguranță vrei să mai participi la un concert de-al lui. Dacă nu, trebuie neapărat să îl descoperi! Haydn Deane este irlandezul care știe cum să scoată petrecărețul din oricine. 

Haydn Deane se întoarce să cânte pe scena ce îi poartă numele

Suntem siguri că după atâta distracție ți se va face sete și foamne, așa că noi îți oferim un voucher de consumație în cea mai cunoscută locație din Brașov, pe care îl poți folosi împreună cu prietenii tăi. Reducerea este de 40%, mai exact consumi de 50 de lei și plătești doar 30 de lei. 

Ia-ți voucher-ul de AICI

Ei bine, ce zici? Ne vedem la concert?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută