Autentic jazz cu Marius Vernescu | Vezi unde se desfășoară

 

 

 

 

Spectacolul “AUTENTIC JAZZ CU MARIUS VERNESCU” se va desfășura la “Casa Caragiale” în data de 14 noiembire 2019, joi, oră 20:00 și îl are în prim plan pe unul din cei mai buni și apreciați pianiști de jazz din România, care are și o recunoaștere internațională, mai ales după anul 2002, an în care a câștigat marele premiu al Festivalului Internațional de Jazz de la Montreux (Elveția) –“Montreux Jazz Festival”, fiind singurul român ce a primit marele premiu la –“Montreux Jazz Festival”.


A urmat producția în Elveția a CD-ului cu piesele cântate în cadrul–“Montreux Jazz Festival”, anul următor fiind invitat să concerteze în cadrul aceluiași festival. Au urmat de asemenea și alte festivaluri internaționale de jazz unde a obținut premiul cel mare.
A fost invitat special în diferite concerte de jazz: “Radio Hall Viena”, “Grande Salle Lanciano” Italia, “Sala Grande Auditorium” Romă-Italia, s.a.m.d. dar și în cluburi renumite de jazz din Europa: Viena, Bilbao, Motreux, Romă, Paris, Atena, Bremen, Budapesta, Salzburg, s.a.m.d. Bineînțeles a fost prezent și în festivaluri din România, cât și în cluburi de jazz din marile orașe în special.

Din trioul acestui spectacol face parte și Cătălin Răzvan- chitară bas, un basist de jazz cu “state” vechi, fiind pe scenele de jazz și blues de zeci de ani în compania multor nume mari ai scenei românești și internaționale. Cătălin Răzvan este și profesor al Universității de Muzică din București și membru U.C.M.R.

La tobe îl avem pe Claudiu Purcarin (Nasu), cunoscut din trupa de blues Nightlosers și din colaborarile cu muzicieni din România și de peste hotare.

Detalii despre concert
Acest concert de jazz plin de stil și sensibilitate va va deconectă cu siguranță de toate problemele cotidiene! Spectacolul va avea loc la CASA CARAGIALE, str. I.L. Caragiale nr 21-23, (zonă Universitate, între străzile: BATISTEI și C.A.Rosetti,) în data de 14 noiembrie 2019, oră 20:00.

Poză header: cotidianul.ro