Sur Austru, trupa născută din cenușa Negură Bunget, își va lansa primul album vineri, 15 noiembrie, la Rockstadt

Trupa Sur Austru lansează primul album la Brașov, în unul dintre cele mai cunoscute cluburi de rock din România, Rockstadt, în data de 15 noiembrie. „Meteahna Timpurilor” este un concept care prezintă ciclul și anomaliile anotimpurilor actuale din Transilvania.

Aceștia vor prezenta simbioza actuală a frumuseșii peisajului care se confruntă din ce în ce mai des cu dezastre natuale cauzate de defrișările în exces a pădurilor. Acest fenomen delegrează astfel balansul străvechi.

Image result for sur austru

Albumul va fi lansat pe piața mondială de către casa de discuri Avantgarde Music din Italia, începând cu 20 septembrie. Brașovenii îl vor putea achiziționa în seara concertului sub formă de CD sau LP.

Sur Austru este noul proiect muzical al membrilor din ultima componentă Negura Bunget și are la bază o tematică inspirată atât din natura, cât și din folclorul transilvănean. Aceasta a reușit să intre în circuitul național și în cel transilvănean, având la activ 20 de concerte, cu toate că are mai puțin de un an de existență.

Image result for sur austru

Pe lângă această trupă, doritorii îi vor putea asculta și pe Läo, Terminal Prospect și UROK.

Când și unde are loc evenimentul?
Vineri, 15 noiembrie, ora 17:00
Rockstadt, Strada Nicolae Titulescu 2P
Bilet: 30 lei