Viața orașului | Patru evenimente de neratat în perioada 15-28 noiembrie

În perioada imediat următoare vom avea un festival, o petrecere, un show de stand-up și un concert pe care sigur nu vrei să le ratezi! Află la ce evenimente îți propunem să mergi. 

img

Festival

vibrate!festival revine în Brașov în perioada 15-17 noiembrie. Cea de-a V-a ediție a acestui eveniment de referință în domeniul muzicii clasice debutează sub umbrela unei teme relevante pentru trăirile și aspirațiile din ziua de astăzi și anule Flow. La acest festival vor participa performeri recunoscuți internațional, câștigători ai diferitor concursuri de prestigiu din întreaga lume, nume sonore ale scenei, distinși creatori și inovatori îndrăgiți de publicul larg. Duelurile din edițiile precedente, respectiv Game, Set & Music și West Side Story, își vor face simțite prezența. Doritorii vor avea ocazia să asculte hiturile lui Piazzolla, neobișnuitul Cvintet cu saxofon de Adolf Busch și Cvintetul cu pian op. 1 de Dohnanyi.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, text

Petrecere

Cel mai bine te distrezi împreună cu prietenii tăi în weekend la Kruhnen Musik Halle. Pe 16 noiembrie, de la ora 21:00, are loc petrecere Bad and Boujee căreia i se vor alătura Dj Lexi și Dj OldSkull. Acest concept este unul nișat și promovează atât muzica hip hop, cât și cea electronică, bucurându-se de un real succes încă de la primele apariții pe scenă și ajungând totodată la numeroase festivaluri din țară și în diferite cluburi urbane.

img

Stand-up

Tovarășii Bordea și Micutzu ți-au adus în ultimul deceniu măreție, împlinire și comedie de calitate. Vino să iei parte la Marea Adunare a Partidului Comedianților Români de la Brașov în data de 17 noiembrie, de la ora 20:30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Vei putea auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice, cărora li se alătură membri devodați de partid care seamănă glume și culeg ropote de aplauze.

img

Concert

Joi, 21 noiembrie, Soundbox susțin un concert în Deane's Irish Pub & Grill, începând cu ora 21:00. Aceasta este o formație de cover-uri din Brașov, membrii săi provenind din diverse proiecte pop-rock. Elementul comun care a dus la această formulă omogenă este tocmai pasiunea acestora pentru muzica de calitate. Pe lângă pop-rock, genurile de muzică abordate de trupă sunt dance, reggae, etno, blues, soul și funk.