Recomandare Zile și Nopți: 5 Irish pub-uri din București

 

 

 

 

 

Când vine vorba de băut, nimeni n-o face mai bine ca irlandezii. Îți dai seama de asta atunci când te duci în Dublin și vezi cât de multe puburi există, dar și din faptul că în orice oraș te-ai duce e imposbil să nu găsești un Irish pub. Și în București există destul de multe, așa că poate nu strică să știi măcar de 5 dintre ele, pentru atunci când vrei să bei sau să te distrezi ca irlandezii:

 

St. Patrick

 

Centrul Vechi al Bucureștiului găzduiește unul dintre cele mai cunoscute Irish pub-uri din oraș: St. Patrick - Irish Pub și Restaurant. Localul este construit și amenajat în cele două stiluri de Irish Pub: Dublin Victorian și Pub Shop. De asemenea, locul se laudă că ar fi singurul pub din România construit după adevăratul concept de Irish Pub, începând de la design până la servicii și atmosfera.

Adresă: Smârdan 23-25. Telefon: 0755.110.008

 

The Harp

The Harp există de ceva vreme și este un loc în care vii și atunci când vrei să mănânci, nu doar să bei. Localul se mândrește cu un nou concept de experiență culinară care să-și poarte clienții prin bucătăriile lumii, fără a uita de specialitățile irlandeze. Însă, stai liniștit, găsești aici destule beri, dar și whiskey care să satisfacă poftele oricărui irlandez.

Adresă: Bibescu Vodă 1. Telefon: 0735.554.455

 

Ryan’s Irish Pub

 

Cunoscut și drept Irish pub-ul din Piața Amzei, Ryan’s este o alegere bună atunci când ți se face brusc poftă de un pint de Guinness și te afli prin zonă. Totodată, este și un local care transmite cele mai importante evenimente sportive, deci merită trecut pe listă și datorită acestui lucru.

Adresă: Piața Amzei 13. Telefon: 0723.243.834

 

The Old Red's Jub Pub

 

The Old Red’s Jub Pub este decorat cu gust într-o combinație de Irish-American. Are seri de muzică live și difuzează evenimente sportive pe numeroasele televizoare din incintă. De asemenea, au și un meniu cu multe preparate apetisante, iar capacele de butoaie Jameson de pe pereți îți vor indica că te afli într-un loc în care orice irlandez se va simți ca acasă.

 Adresă: Calea Văcărești 230. Telefon: 0728.881.084

 

Kilkenny Irish Pub

 

Kilkenny Irish Pub înseamnă beri și tării irlandeze, evenimente sportive difuzate live, într-o atmosferă veritabilă de pub, mâncăruri bune și consistente, care să te pună pe picioare după o sesiune de degustare de whiskey etc. Se află tot în Centrul Vechi, iar asta înseamnă că vei găsi aici foarte mulți turiști, printre care și irlandezi.  

Adresă: Franceză 46-48. Telefon: 0751.041.110

Articol realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți