Cafenele în Promenada Sibiu

Primul mall din interiorul orașului s-a deschis la mijlocul lunii noiembrie cu sute de brand-uri diverse, cinema multiplex, zonă de food court, dar și cu câteva cafenele unde vă puteți începe ziua sau puteți petrece timp de calitate alături de cei dragi savurând cafeaua preferată. În plus, cafenelele din Promenada Sibiu pot fi locul perfect atunci când doriți să luați o pauză de la shopping. Cel mai nou mall al Sibiului numără până la acest moment șapte cafenele: Starbucks, Tucano, Elyzee, Narcoffee Roasters, Kafune, Filicori și 5 Coffee. Dacă oferta e prea generoasă și nu știți ce să alegeți, vă venim în ajutor cu câteva ponturi.

 

Tucano Coffee - e cafeneaua care vă va întâmpina încă de la intrarea principală în Promenada Sibiu. Poate fi punctul de pornire sau locul în care vă încheiați sesiunile de cumpărături, savurând o cafea delicioasă.

 

Starbucks - a inaugurat în Promenada Sibiu a treia lor cafenea din Sibiu, după cele din Piața Mare și Piața Aurel Vlaicu. Indiferent că alegeți Gingerbread Latte, Toiffee Nut Latte sau noul Mocha Praline Macchiato, la Sturbucks veți ținti la sigur.

 

Narcoffee Roasters - e locul unde se întâlnesc toți amatorii de cafea de specialitate, atât cei care o prăjesc, cât și cei care o servesc. Aici totul se învârte în jurul cafelei adevărate, echilibrate, din momentul recoltării ei, până la măcinare.