Gala Horeca Awards 2019 | Sergiana a câștigat locul al II-lea la categoria „Cel mai bun restaurant cu specific românesc tradițional”

Sergiana, restraurantul ardelenesc din Centrul Vechi al Brașovului, a rămas pe podium la Gala Horeca Awards 2019. Acesta a câștigat locul al II-lea la categoria „Cel mai bun restaurant cu specific românesc tradițional” la competiția care stabilește ierarhiile naționale din industria HoReCa.

În acest context, ieri, o nouă diplomă a fost înrămată și așezată la loc de cinste în restaurantul brașovean. Această poziție este de fapt un onorant loc I printre restaurantele din provincie, întrucât Sergiana este singurul restaurant tradițional din țară care a reușit să spargă monopolul bucureștean în privința poziționării în Top 3.

Restaurantul se mândrește cu această performanță care se repetă din anul 2015, Sergiana fiind o abonată a locului al II-lea, singura exceție fiind în 2018, când a obținut locul al III-lea.

Horeca Awards se află în 2019 la cea de a XII-a ediție consecutivă. De la prima ediție organizată în 2008, evenimentul și-a câștigat o notorietate solidă în mediul economic pe care îl reprezintă. Gala Horeca Awards este singurul eveniment care îi reunește în fiecare toamnă pe cei mai importanți oameni din HoReCa într-un cadru distins, de inaltă ținută.

Distincțiile acordate se bazează pe opinia clienților despre serviciile pe care le primesc atunci când ies în oraș,când comandă mancare pentru acasa sau când apelează la o firmă de catering. De asemenea, pentru a obține rezultate cât mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate în calcul și opiniile furnizorilor și ale altor profesioniști activi în HoReCa.