Salut, Brașov! | Pentru persoanele cărora le place să dăruiască

Mai că începe să se simtă cum ne apropiem cu pași repezi de iarnă. Temperaturile au scăzut și parcă nu mai poți ieși din casă fără ceva care să-ți acopere gâtul. Ai grijă să nu răcești, pentru că altfel cine îți va mai scoate prietenii în oraș, dacă tu stai și bolești? Rămâi pe poziții, fiindcă ți-am pregătit câteva evenimente pe care nu ai cum să le ratezi!

Întrucât se apropie luna cadourilor și aceasta nu se numără în zile, ci în fapte bune, Sergiana Center organizează un bal caritabil. În cazul în care vrei să te implici în această activitate, trebuie să știi că fondurile vor fi folosite pentru dotarea secției de pediatrie a spitalului din Făgăraș. Dacă te simți și mai darnic, te învităm să participi la a doua ediție a târgului Winter Charity Fair. Încasările vor fi investite în educația elevilor de la Colegiul pentru Agricultură și Industrie Alimentară „Țara Bârsei” Prejmer.

Sfârșitul lunii noiembrie ne oferă o premieră a unei lucrări românești extrem de îndrăgite, la Opera Brașov. „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu revine în orașul de la poalele Tâmpei. Acest „crâmpei de suflet românesc” te va captiva cu fiecare secundă petrecută în sală și vei înțelege de ce opereta este atât de apreciată de către audiență. Sâmbătă seara ai deja planurile făcute!

Știm că nu ai nevoie de bani ca să te distrezi. Răsfoiește revista și află ce evenimente cu intrare liberă vor avea loc în Brașov în perioada următoare. Te ajutăm noi cu un indiciu, până să ajungi la rubrica respectivă. Unul dintre ele este un spectacol de dans și muzică la care trebuie neapărat să mergi. „Hora Sânzienelor” îți va prezenta tradițiile și simbolurile poporului român, folosindu-se de fuziunea dintre modern și tradițional. Opsie, cred că ți-am dat prea multe informații.

În cazul în care îți plac poveștile, te invităm să afli cum anume a ajuns Kruhnen Musik Halle să devină una dintre cele mai cunoscute locații din Brașov, în doar 3 ani de activitate. Și dacă tot am ajuns aici, la „Lucruri pe care le știi doar dacă ești...”, ți-am pregătit un interviu blană cu unul dintre Dj-ii rezidenți ai clubului, DJ Lexi. Tu ce știi despre cel din spatele platanelor?

Bianca Ivașcu,
Redactor-șef Zile și Nopți Brașov