Viața orașului | Patru lucruri de neratat în perioada 29 noiembrie - 13 decembrie

Pe lângă multitudinea de evenimente care au loc în orașul de la poalele Tâmpei, ne-au stârnit interesul un bal caritabil, o petrecere, o cină pe întuneric și un concert. La care vei alege să participi?

Image result for sergiana center

Bal caritabil

În data de 30 noiembrie, la Sergiana Center va avea loc un bal caritabil al cărui scop este strânderea de fonduri pentru dotarea secției de pediatrie a spitalului din Fărăgaș. Aceasta se va muta în alt sector renovat al spitalului, însă nu există bani suficienți pentru a utila noile spații, iar echipamentele vechi nu mai fac față de mult timp nevoilor pacienților. Până în momentul de față, acestei inițiative s-au alăturat peste 15 companii și peste 300 de persoane. Încă există destui oameni care vor să ajute și sunt darnici să își împartă roadele succesului cu alții. Hai să sărbătorim 25 de ani de Sergiana într-un mod special – printr-o faptă bună. 

 

Petrecere

Pentru că știm cât de mult îți place să ieși în oraș să te distrezi, sâmbătă, 30 noiembrie, la Kruhnen Musik are loc un eveniment pe care îl știi deja mult prea bine. Ce să fie, oare? Kitsch Party, fix înainte de 1 decembrie. Pe lângă faptul că ne place să fim kitschoși, iubim și horele! Biletele se pot achiziționa în seara evenimentului, până în ora 00:00 prețul unuia fiind de 15 lei. După acea oră, doritorii vor trebui să plătească 20 de lei.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Cină pe întuneric

Deane’s Irish Pub & Grill organizează pe 8 decembrie, de la ora 18:00, un experiment unic în Brașov, o „Cina pe întuneric”, unde participanții vor trebui să se bazeze pe simțuri și să intre pentru câteva ore în pielea persoanelor nevăzătoare. Evenimentul va aduce împreună persoanele cu dizabilități vizuale și pe cele care sprijină curajul acestora de a trăi „pe întuneric”. Meniul este unul prestabilit, iar participanții sunt rugați să nu utilizeze telefoanele mobile.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi text

Concert

Vineri, 6 decembrie, Haydn Deane se reîntoarce pe scena care-i poartă numele pentru a susține un concert în Deane's Irish Pub & Grill, începând cu ora 21:00. Dacă ai ascultat muzica irlandezului minune care știe să scoată petrecărețul din oricine, sigur vrei să mai participi la un concert de-al său. În cazul în care nu știi cine este, timpul încă nu e pierdut. Vino la o seară de neuitat care te va costa doar 20 de lei.