Jocuri inspirate din lumea Star Wars

 

 

 

 

 

1. Star Wars: Battlefront II, din 2005A fost la vremea sa o senzație pentru jocurile PS2 și pentru jocurile din universul Star Wars, în general. Cu o poveste bine închegată pentru modul single player, un multiplayer one on one foarte bun, cu o largă plajă de opțiuni în ceea ce privește personajele și navetele pe care le ai la dispoziție, Battlefront II este un clasic.

2.Star Wars: Knights of the Old Republic, din 2003

 

Mulțumită celor de la studioul Bioware, jocul are o structură narativă complexă și bine articulată, cu multe twisturi neprevăzute, ceea ce i-a făcut pe mulți gameri să spună că povestea e mai bună decât multe din poveștile cinematografice ale seriei Star Wars. Knights of the Old Republic te pune la comanda propriului tău cavaler Jedi și îți oferă multe opțiuni narrative legate de universul jocului.

3. Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader, din 2001 


Una dintre marile noutăți pe care le aducea jocul la momentul apariției sale a fost simulatorul de zbor pentru consolă. Pentru bătăliile din spațiu în universul Star Wars, jocul a fost revoluționar. În plus, cu ajutorul unui cheat code te puteai plimba prin universul Star Wars la vilanul unui Buick.

4. Star Wars Episode I: Racer, din 1999 

Nimeni nu se aștepta ca din Star Wars să poată fi creat un racing game atât de bun ca acesta. În 2011, jocul a intrat în Guinness Book of World Records pentru cel mai bine vândut joc racing din istorie la categoria SF.

 Articol realizat de George Mihalcea