Brașov pe gratis | Evenimente gratuite în perioada 29 noiembrie - 13 decembrie

Luna cadourilor a venit mai repede decât ne așteptam. Trebuie să economisești bani pentru a cumpăra lucruri pe placul celor dragi, dar asta nu înseamna că nu mai ai cum să ieși în oraș! Ți-am pregătit 3 evenimente cu intrare libera la care trebuie neapărat să ajungi. 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi text

  1. Spectacol

În data de 1 decembrie, de la ora 18:00, la Centrul-Cultural Reduta se va juca spectacolul de dans și muzică „Hora Sânzienelor”. În cadrul acestuia sunt prezentate, într-un mod artistic, tradițiile și simbolurile poporului român în așa fel încât să rămâi captivat pe tot parcursul evenimentului. Fuziunea dintre modern și tradițional a dat naștere la un dans folcloric stilizat, contemporan și acro-dance.

 Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, text

  1. Concert

Hot Club de Bucharest va urca pe scena Deane's Irish Pub And Grill în seara de 1 decembrie, de la ora 20:30. Trupa a luat ființă din pasiunea pentru muzica marelui compozitor și interpret belgian Django Reindhardt, care a îmbinat influențele jazz-ului american cu muzica manouche, cea a populației nomande Sinthi din zona suburbană a Parisului. Astfel a apărut ceea ce cunoaștem acum sub numele de jazz manouche.

 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  1. Târg

În perioada 6-8 decembrie, la Galeria Ora0, aflată pe Str. de Mijloc Nr. 133, va avea loc un Târg de Crăciun între orele 10-20. Aici, comunitatea de artizani din orașul de la poalele Tâmpei va încerca să combine kitsch-ul și cadourile în serie, pentru a crea obiecte perfect de oferit în dar. Ne vine greu să cred că, dintre atâtea opțiuni, nu vei găsi și tu ceva pe placul tău sau al celor dragi!