Cea de-a patra ediție Bucharest Short Film Festival revine în decembrie

 

 

 

 

 

Cea de-a patra ediție Bucharest Short Film Festival revine în perioada 14 - 20 decembrie, la Cinemateca Eforie, cu o nouă selecție de scurtmetraje selectate și premiate în festivaluri de renume, precum: Annecy, Bafta, Berlinale, Cannes, César, Clermont-Ferrand, Edinburgh, Locarno, Premiile Oscar, Moscova, Palm Springs, Raindance, Veneția, Sundance, Tribeca, Toronto, dar și altele.

Ca de fiecare dată, BSFF vă propune o călătorie vizuală în care inovația și creativitatea sunt desăvârșite. 7 seri cu povești emoționante, amuzante, halucinante, povesti venite din întreaga lume, cu perspective neasteptate și unice.

Trei seri cu scurtmetraje de ficțiune, seara filmelor de animație și stop motion, seara filmelor experimentale, modă și videoclip muzical, seara dedicată documentarului și filmelor care aduc în prim-plan problematica drepturilor omului și seara filmelor studențești.

Juriul BSFF 2019 este format din: Caroline Gombé [actriță de film, televiziune și teatru și director artistic al festivalului [www.carolinegombe.com], Octavian Chiriac [animator 2D & 3D, www.fatfox.ro], Sorin Baican [editor de film, producător audio-vizual http://www.studioset.tv/], Daniel Șerbănică [director de imagine https://vimeo.com/user1604311], Adrian Agheniței [animator 2D], Alex Doiciu [animator 3D, https://vimeo.com/300241897], Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Ștefan Crișan [producător muzical și editor de sunet], și Radu Munteanu, producător și regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului BSFF. 

Mai multe informații despre festival, membrii juriului, program și despre filmele selecționate în cea de-a patra ediție BSFF găsiți pe site-ul nostru, www.bucharestshort.ro.

Filmele sunt subtitrate în română & engleză.

Biletele pentru BSFF 2019 vor fi disponibile în avans pe www.eventbook.ro, în punctele partenere Eventbook.ro, iar în timpul festivalului și la Cinemateca Eforie, cu 30 de minute înaintea proiecțiilor.

BUCHAREST SHORT FILM FESTIVAL [BSFF] [www.bucharestshort.ro] este un eveniment anual gândit cu și pentru artiști, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă. Independentă. 

INDEPENDENT, acesta este cuvântul cheie pentru BSFF. Festivalul este fondat și organizat de către profesioniști independenți din domeniul filmului și se concentrează asupra artiștilor independenți din cinema, din întreaga lume. BSFF reprezintă o alternativă artistică față de ceea ce se prezintă în alte festivaluri din România, având ca scop recunoașterea, prezentarea și răspândirea celor mai profesioniste, mai inovatoare și mai interesante noi scurt metraje internaționale.