Hospice sărbătorește Giving Tuesday alături de tine

 

 

 

Anul acesta celebrăm Giving Tuesday, ziua în care dăruim necondiționat, pe 3 decembrie.

E o zi pe care la HOSPICE o sărbătorim sub umbrela campaniei #motivesadonezi, cea mai importantă campanie de strângere de fonduri din an pentru HOSPICE Casa Speranței.

Prin urmare, invităm oamenii buni să dăruiască puțin din timpul lor celor pentru care timpul este cea mai importantă resursă.

Nevoia de bine nu se poate amâna, iar mai târziu poate fi prea târziu. Cu toții am avut nevoie de ajutor la un moment dat. Se mai pot face atât, atât de multe după "nu se mai poate face nimic".

Acasă înseamnă ciorapii de lână care își așteaptă nepoții, papucii de casă care sunt din nou confortabili pentru că diagnosticul nu mai e atât de înfricoșător, fetița care se joacă pe același covor pe care stătea cândva cu tata, frunzele care cad în ultimele clipe

Echipele de home care HOSPICE fac 15.000 de vizite pe an acasă la cei care au nevoie urgentă de îngrijire medicală, de sprijin și consiliere - nu am reuși fără tine.
172.000 de copii și adulți care au nevoie, în fiecare an, de paliație - dar doar unul din zece pacienți primește sprijin la timp.
Tu ce #motivesadonezi ai?

Noi am pregătit o listă cu #motivesadonezi, te invităm să îl alegi pe cel care ți se potrivește, să îți schimbi coverul de Facebook și să ne ajuți să ajutăm. Iar dacă tu ai alt motiv - poate unul personal, ludic, emoționant etc. - te rugăm să ne trimiți un mesaj și te vom ajuta să îți personalizezi cover-ul cu propriul tău motiv ca să faci bine. Tu ce #motivesadonezi ai? 

Am pregătim și noi câteva motive de a dona

 

 

 

 

Nu uitați, acasă este locul în care pacienții își doresc să fie îngrijiți .

Tu ce #motivesadonezi ai? 


Vă mulțumim pentru sprijin.