Eliana Mall și ghetuţa lui Moş Nicolae

 

 

 

 

Tocmai pentru că începutul de decembrie este marcat de prima sărbătoare așteptată de cei mici - Moş Nicolae, atelierul pe care vi-l propunem aduce o mână de ajutor în impresionarea Moșului.

Ghetuțele celor mici pot străluci de curățenie, însă o ghetuţă din ipsos, pictată şi personalizată de aceştia va fi mult mai atrăgătoare.

Vă aşteptăm joi, 5 decembrie, ora 18.00 la un atelier unde copiii sunt încurajaţi să-şi exprime liber ideile şi emoţiile prin intermediul culorilor şi a simţului estetic.

Atelierul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani.

Locuri disponibile: 20.
Participarea este gratuită.
Înscriere în lista deschisă în eveniment (o puteți vizualiza apăsând butonul de "Discuții/Discussion" din eveniment).

După ocuparea celor 20 de locuri gratuite, alocate atelierului nostru, dacă mai sunt persoane care doresc să participe la atelier o pot face achitând 15 lei/copil. Taxa se plătește Loredanei Cernea de la Happy Dino Paint în ziua evenimentului.

 

ELIANA Mall a fost deschis în Braşov în anul 2004. Conceptul iniţial prevedea un mix de magazine, un cinematograf multiplex şi spaţii de agrement.

Un an mai târziu investiţia s-a extins şi astfel a fost dezvoltat un complex echilibrat de retaileri, cu facilităţi pentru petrecerea timpului liber şi cu spaţii de parcare.

Conceptul este de mall pentru întreaga familie, astfel că întotdeauna veţi găsi aici activităţi pentru a vă petrece timpul în mod plăcut şi relaxant.

Iubitorii de modă găsesc branduri de încălţăminte şi îmbrăcăminte, mobilier şi decoraţiuni, precum şi accesorii sau articole sport.

Tot aici găsiţi şi singurul cinematograf multiplex din oraş deschis sub brandul Cityplex care, în cele 3 săli de proiecţie, oferă cele mai noi filme, precum şi producţii 3D.

Complexul comercial are două nivele: parterul (magazine şi cafenea) şi etajul 1 (cinema, restaurant, loc de joacă şi zonă de distracţie).