Ce bem la Târgul de Crăciun?

Târgul de Crăciun din Piața Mare e un univers magic plin de culoare, gusturi și arome. Aici te așteaptă peste 100 de căsuțe cu bijuterii, cadouri, decorațiuni, dulciuri, jucării, textile. Noi ne vom îndrepta atenția spre cele peste 20 de căsuțe unde te poți delecta cu băuturi reci sau fierbinți, precum vin fiert, bere, țuică fiartă, kinder punch, palincă, suc de mere, ceai, cafea sau ciocolată caldă, numai bune să te încălzească și să te energizeze pentru și mai multă distracție în cel mai frumos târg de Crăciun din România. În caz că ești indecis, avem câteva ponturi, astfel încât alegerea băuturii să nu devină o bătaie de cap.

 

Vin fiert - e vedeta Târgului de Crăciun și îl găsești la aproape toate căsuțele care comercializează mâncare si băutură. De aceste căsuțe te vei lovi în fiecare colț al târgului. Vinul provine din podgorii sau de la micii producători de la sate, așa că în fiecare seară poți gusta un alt vin fiert.

 

Ceai cald - târgul de Crăciun e despre momente de calitate petrecute alături de cei dragi. Iar dacă frigul îți stă în calea bunei dispoziții, savurează un pahar de ceai cald și aromat.

 

Țuică fiartă & palincă - sunt băuturile tradiționale ale românilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Acestea se beau în cantități mici, înainte de masa de prânz. Le găsești la căsuțele de vis-a-vis de roata panoramică, Atelierului lui Moș Crăciun sau carusel.