CONCERT

Bach Unseen, la Sala Thalia

”Bach Unseen” e singurul concert de muzică clasică în întuneric, din România. Luminile din sală și de pe scenă se sting, pentru a asculta sonatele și partitele semnate de Johann S. Bach, în interpretarea violonistului Valentin Șerban. ”Bach Unseen” e o alternativă la concertele obișnuite și invită publicul să se apropie de muzica clasică într-un mediu realxat, în strânsă intimitate cu sunetul și deconectat complet de la tehnologie. În program sunt cuprinse lucrări precum Sonata nr. 1 în Sol Minor (BWV 1001), Partita nr. 1 în Si Minor (BWV 1002) și Partita nr. 2 în Re Minor (BWV 1004).

CÂND: 20 decembrie, ora 19

 

ZBOR

Rută nouă de vacanță de pe aeroportul sibian

Din Sibiu se va zbura începând din sezonul de vară 2020, direct la Marea Mediterană, grație rutei charter Sibiu - Monastir, Tunisia. Monastir e stațiunea care se bucură de renumele celor mai limpezi ape din întreaga Tunisie, dar și de plaje cu nisip fin. Orașul-port cu o istorie bogată, e în prezent o stațiune animată, care abundă în cafenele restaurante, pizzeri și baruri. Zborurile vor fi operate o dată pe săptămână, în fiecare zi de miercuri, în perioada iunie - septembrie. Durata zborului va fi de două ore, plecarea din Sibiu fiind programată la ora 20:10, iar întoarcerea, la 19:10.

CÂND: iunie-septembrie 2020

 

CONFERINȚĂ

”Actorul și poezia”, la Habitus

George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie București și unul dintre cei mai iubiți actori de teatru și film din România, încheie seria conferințelor FITS și TNRS din acest an. Dialogul dintre Constantin Chiriac și George Mihăiță va avea ca temă ”Actorul și poezia”. Ultima conferință specială din 2019 va avea loc vineri, 20 decembrie, ora 18. Intrarea e liberă, iar discuția va fi transmisă live și pe pagina de facebook TNRS.

CÂND: 20 decembrie, ora 18

 

MAGIE

Poubelle, la Teatrul Gong

Prezentat în cadrul festivalului Sibiu Magic Show, spectacolul spune povestea unui vagabond care locuiește într-o pubelă, dar, datorită imaginației sale, își înfrumusețează zilele distrând trecătorii prin trucuri de magie, transformări, schimbări de costume. Spectacolul ”Poubelle” e un act artistic unic și inedit, în care Luca Lombardo își demonstrează incredibilele calități de artist transformist. Magie, quick change și comedie în ultima zi de Sibiu Magic Show.

CÂND: 8 decembrie, orele 11 și 18