Reorganizarea garderobei: deloc complicat și de mare efect

Sunt câteva momente în an când simți că garderoba ta are nevoie de un update. Nu știi ce să mai porți, te-ai plictisit de aceleași haine, în plus petrecerile de Crăciun și Revelion se apropie. Iată câteva trucuri simple pe care le poți aplica cu succes. De fiecare dată când intri într-un magazin, vitrina e cea care îți captează mai întâi atenția cu propuneri de ținute. Cum ar fi să deschizi dulapul și să ai de ales între mai multe ținute? Exact. Creează-ți câteva ținute și lasă-te surprinsă în fiecare dimineață. Te poți inspira din reviste, de pe net sau direct din magazine.

Pune deoparte hainele de care te-ai plictisit. Nu e neapărat nevoie să le arunci și să cumperi altele noi. Le poți da un ”touch” fresh. Le poți tăia, le poți face inserții, le poți transforma, cu sau fără ajutor. Astfel vei economisi bani și vei avea satisfacția de a purta ceva făcut după bunul tău plac. Și pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, odată cu reorganizarea garderobei îți poți face o idee și despre ceea ce vei purta la petrecerile de Crăciun și Revelion.

Păstrează piesele pe care le deții deja și cumpără doar piesele de care ai nevoie pentru a-ți completa ținuta. În acest fel, bugetul tău nu va avea foarte mult de suferit, iar tu vei purta atât hainele preferate, cât și haine noi, care se spun că aduc prosperitate dacă sunt purtate în ultima noapte din an.