Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Idei de city break | GENEVA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Idei de city break | GENEVA Share Idei de city break | GENEVA


De ce merită vizitat?

Pentru că ocupă o poziție fruntașă în topul orașelor cu cea mai bună calitate a vieții. Orașul e un muzeu în sine, cu o mulțime de pietonale, parcuri și palate regale.

 

Cele mai multe dintre marile orașe ale lumii au cel puțin câte un reper iconic cunoscut de aproape toată lumea. Parisul are Turnul Eifel, Londra Big Benul, iar Geneva are Le Jet d’Eau, o fântână cu apă instalată pentru prima dată în 1886, al cărei jet urcă până la 140 de metri.

De la celebra Jet d’Eau și fundalul inedit al munților, până la istoria bogată, arta contemporană și delicioasa bucătărie elvețiană, Geneva are câte ceva pentru fiecare. Cel mai bun mod de a descoperi istoria orașului e alegerea unui tur ghidat pe jos. În acest fel nu vei rata cele mai frumoase străduțe pietruite din oraș, Capela Macabeilor, Muzeul Reformei, Catedrala St. Pierre, Palatul Națiunilor, Ceasul Floral, printre alte atracții.

Pentru a lua pulsul artei, fă un tur al Muzeului de Artă Contempornă, dar vizitează și galeriile și centrele de artă din Quartier des Bains. De neratat în Geneva: districtul Carouge, bijuteria ascunsă a orașului; restaurantele cu stele Michelin; o panoramă asupra lacului și orașului din turnul catedralei; o plimbare cu barca pe lacul Geneva.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută