Idei de city break | RÂNCA

De ce merită vizitat?

Pentru că e o staţiune situată la unul dintre capetele celui mai înalt drum din România, care îţi oferă tot ce ai nevoie: cadrul perfect pentru relaxare și distracţie.

 

Odată cu începerea lunii decembrie, vacanțele la ski se mută din albumul de poze direct pe pârtie. Iar când spui schi, în minte îți vin o mulțime de variante, și totuși pe care s-o alegi? Dacă vrei să ai parte de un sejur de vis în condiții ideale, fără a pleca prea departe de Sibiu, Rânca e alegerea potrivită.

Situată într-o zonă absolut superbă pe Transalpina, Rânca e o oază de liniște și armonie, aer curat, iar pentru că e înconjurată de dealuri, munți și păduri, vei avea parte de priveliști de neuitat. Revenind la sporturile de iarnă, la Rânca vei găsi mai multe pârtii de ski, dotate cu teleschi, aflate la altitudini între 1.600 și 2.100 de metri. Datorită masivului Păpușa, e stațiunea preferată de iubitorii de free-ride și schi extrem practicat în afara pistelor.

Pentru copii există o pârtie special amenajată pentru săniuș. Pe lângă schi, poți practica pescuitul sportiv, water walking ball, dar și ture cu atv-ul. În fiecare iarnă, la baza uneia dintre pârtii se amenajează un patinoar pentru iubitorii sportului pe gheață.