Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

”Mă încearcă frustrarea” de Tudor Șt. Popa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Mă încearcă frustrarea” de Tudor Șt. Popa Share ”Mă încearcă frustrarea” de Tudor Șt. Popa


E total neprofesional ceea ce spun acum dar e cruntul adevăr: am început să recomand să încalce legea multora dintre cei ce vin la mine ca potenţiali clienţi. Nu, nu cred că asta este calea dar altfel, de multe ori, e imposibil să mai faci ceva în acest Sibiu. 

Fără autorizaţii de funcţionare, noul mall s-a deschis în uralele celor mai sus puşi din instituţiile sibiene. Iar vecina mea venită din Elveţia îşi modifică peste noapte, fără vreun act, întreaga locuinţă din clădirea istorică în care de curând şi-a cumpărat un apartament. Pe când am un client de bună credinţă ce aşteaptă de nouă luni(!) avizul de la DJC. Iar eu, la locuinţa mea, am umblat doi ani pentru a obţine toate cele necesare pentru reparaţia unei canalizări stricate.

Dacă mergi pe calea legală, pe lângă faptul că ai nevoie de multă răbdare şi bani, de obicei atunci când vrei să construieşti ceva ori te blochezi pe drum într-un aviz de la Direcţia de Cultură, ori într-un acord al vreunui vecin invidios.

În aceste condiţii, mi-e şi ruşine să îmi mai conving clienţii să meargă pe calea legală şi să aibă răbdare. Pur şi simplu nu am ce argumente să le aduc în favoarea urmării paşilor legali.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută