5 localuri cu specific american

 

 

 

 

 

Bucătăria americană e greu de definit, dar, în general, se rezumă la hotdogs, burgeri, coaste, steak-uri, aripioare picante etc. Însă, în afară de asta, localurile cu specific american din București au o atmosferă aparte, similară cu aia pe care o vedem în filme. Așa că, dacă vrei să te simți un pic ca într-un film hollywoodian, alege unul dintre aceste 5 localuri:

Hard Rock Cafe 

Sunt puține locurile din București care sunt mai americane decât Hard Rock Cafe, poate doar Ambasada SUA și Biblioteca Americană. Poate de aceea vei întâlni aici și foarte mulți americani sau români care vorbesc cu accent de peste Ocean. În afară de cultura culinară americană, vei mai servi aici și porții de cultură muzicală, pentru că la Hard Rock Cafe nu e săptămână fără concerte.

 Adresă: Șoseaua Kiseleff 32. Telefon: 021.206.6261

 

Vivo

Deși este un lanț de restaurante cu proprietar din Basarabia, Vivo pare mai mult o franciză americană. De exemplu, în restaurantul din Floreasca vei găsi chiar și separeuri ca în restaurantele din filmele americane. În ceea ce privește mâncarea, aceasta pare scoasă din meniul pentru un party de Ziua Independenței.

 Adresă: Calea Floreasca 60. Telefon: 0787.709.154

 

RIBS Bar&Grill

 

RIBS este un restaurant american, dar de cartier bucureștean (Titan). Localul se laudă că a adus faimoasele coaste și burgerii delicioși de peste ocean și în București. În afară de meniul american, aici vei mai găsi și un spațiu care se adresează celor pasionați de evenimentele sportive, pentru că au numeroase plasme pe care sunt proiectate meciuri de fotbal sau alte confruntări sportive.

 Adresă: Constantin Brâncuși 13. Telefon: 0720.788.818

 

Suzana Ribs & Wings

 

Suzana Ribs & Wings promite să ofere o experiență unică pentru peisajul bucureștean: specialități texane. De asemenea, tot ei mai povestesc în descrierea pe care și-o fac că, în afară de meniu și decorul te va introduce în atmosfera Vestului Sălbatic.

Adresă: Calea Rahovei 147-153. Telefon: 0785.444.466

 

Hashtag Pub

 

Hashtag are un meniu destul de diversificat și nu se oprește deloc la specificul american, dar burgerii de aici sunt atât de buni încât n-au cum să nu te ducă cu gândul la U.S.A.. În plus, atmosfera locului are ceva din cea a localurilor americane care se adresează familiilor numeroase ce doresc să ia masa împreună. De asemenea, este și un loc bun să vezi un meci de fotbal, tot în familie. 

Adresă: Șoseaua Mihai Bravu 32. Telefon: 0771.555.444

Material realizat de Gruia Dragomir