Brașov pe gratis | Evenimente gratuite în perioada 13 - 27 decembrie

Nu-ți trebuie bani să ieși în oraș cu prietenii și să te simți bine! Din acest motiv noi îți propunem 3 evenimente cu intrare liberă care ar putea fi pe gustul tău. Ce zici? 

Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos, text şi interior

  1. Stand-Up

În data de 23 decembrie, de la ora 20:00, la Deane’s Irish Pub & Grill va avea loc Stand Up Comedy Open Mic Brașov ep.8. În esență, evenimentul este dedicat amatorilor, dar acest criteriu nu este definitoriu. Pe scena brașoveană vor urca tot felul de comedianți care au testat o groază de materiale în cârciumi mici și înghesuite sau în teatre fancy cu ușier. La ieșire va fi pusă o cutie pentru donații, doritorii având posibilitatea să lase acolo bani pentru talent.

 img

  1. Conferință-eveniment

La 30 de ani de la căderea comunismului, Adrian Papahagi, profesor, filolog și eseist, și Mihai Neamțu, scriitor, om politic și intelectual de dreapta, vor spune povestea uitată a eroilor care, prin curaj și demnitate, au păstrat vie flacăra libertății, în cadrul unei conferințe-eveniment. Aceștia se vor afla la Centrul-Cultural Reduta pentru a lansa cartea „7 ani în Occident. Jurnal britanic. vol I”, în data de 17 decembrie, de la ora 18:00.

 Este posibil ca imaginea să conţină: plantă şi mâncare

  1. Târg de Crăciun

În data de 15 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 18:00, brașovenii și nu numai își vor putea împacheta cadourile pentru cei dragi la Băcănia dulce, în cadrul evenimentului Cadou Cu Suflet. Împreună cu o grămadă de instrumente la îndemână, într-o cameră liniștită și în compania altor oameni, vei avea ocazia să realizezi daruri potrivite pentru a fi oferite în dar în luna cadourilor, având lângă tine o cană de ceai, miros de portocale și colinde vechi.