Idei de city break | POIANA BRAȘOV

De ce merită vizitat?

Pentru că e un paradis pentru toți iubitorii de munte și de sporturi de iarnă. E cea mai dotată stațiune din România, având aproape 25 de km de pârtie.

 

La 30 de minute de Brașov, un oraș bogat în atracții turistice, experiențe culturale și atractiv în orice perioadă a anului, se află Poiana Brașov, una dintre cele mai populare stațiuni montane din România.

Farmecul stațiunii e accentuat de amploarea celor patru masive muntoase care o înconjoară: Bucegi, Postăvarul, Piatra Craiului și Piatra Mare, cu înălțimi între 1.800 și 2.500 de metri. Pe perioada iernii, Poiana Brașov atrage numeroși turiști atât din țară cât și din străinătate, mai ales pentru că aici se pot practica o serie de sporturi, precum ski, snowboard, patinaj, săniuș, tubing, saltul cu parapanta sau ture cu ATV-ul sau snowmobilul. În plus, există mai multe școli de ski în apropierea pârtiei, locul unde orice începător poate învăța arta sporturilor de iarnă.

Pe lângă cei aproape 25 de kilometri de pârtie, Poiana Brașov e cunoscută și pentru multe alte atracții: restaurante cu specific tradițional sau meniu internațional, Centrul de agrement și divertisment, escape room, saune, spa sau cluburi de noapte.