3 to do cu Horia Ghibuțiu | Săptămâna 27 decembrie- 3 ianuarie

 

 

 

 

Sâmbătă, 28 decembrie, ora 19.00

Jurnalul lui Robinson Crusoe, la Odeon

Faceți-vă acest cadou de sărbători, un spectacol pe cinste. Zice inenarabila Ada Milea despre montarea lui Mihai Mănuțiu: „Insula lui Gellu Naum e un text plin de  tristețe comică. De câte ori îl "vizitez", împreună cu alți "musafiri", totul se transformă radical în funcție de fiecare om implicat. Sunt extrem de bucuroasă că am lucrat cu echipa de la Odeon și abia aștept să vă lăsați naumizați, măniuțizați, gavrilizați, damianizați și adamilizați.”

Vineri, 3 ianuarie, ora 19.00

Cursa de șoareci, la TNBThriller-ul Agathei Christie ne face complicii unei montări curate, clasice și pline de farmec la Teatrul Național București. S-au făcut 67 de ani de când se joacă neîntrerupt, la Londra, piesa „Cursa de șoareci” după drama radiofonică „Trei șoricei orbi” („Three Blind Mice”), de Agatha Christie. Închei preluând îndemnul de atâtea generații: „vizitați Conacul Monkswell! Prin acceptarea invitației de a vedea acest spectacol deveniți complicii unui celebru mister teatral, unul din cele mai bine păstrate. Vom descoperi împreună cine este vinovatul, și depinde doar de noi să ducem mai departe secretul din „Cursa de șoareci”, pentru viitorii spectatori. Neașteptatul se produce când spectatorii buni… tac. Fiți parte din legendă!”. „Cursa de șoareci” de la TNB prinde și place.

Luni, 30 decembrie, ora 19.00

Concertul Tradițional de Anul Nou, la Sala PalatuluiOrchestra Simfonică București, un ansamblu muzical românesc de elită, vă poate face să nu regretați atât de tare că nu sunteți la Viena, la Musikverein, cu ocazia Concertului de Anul Nou. E frumos, de neratat.

Recomandările sunt oferite de Horia Ghibuțiu