5 locuri din țară unde bei o bere Zăganu

 

 

 

 

 

Berea Zăganu e pe piață de mai bine de 6 ani, așa că are deja foarte mulți fani în toate orașele din România. Dar această listă nu este doar pentru cei care deja sunt fani ai acestei beri artizanale, ci și pentru cei care n-au încercat până acum una dintre berile speciale făcute de Zăganu și vor să-și satisfacă această curiozitate.

 

Brașov - Tipografia 

Poziționat chiar în inima centrului vechi al Brașovului, Tipografia e loc de întâlnire pentru toți pasionații de bere artizanală, cultură urbană și socializare. Este cu siguranță unul dintre cele mai vii locuri din oraș, îndrăgit în egală măsură de localnici și turiști. 

Adresă: Postăvarului Nr.1 (colț cu Diaconu Coresi)

Telefon: 0722.373.090

 

București - Fabrica de Bere Bună 

Berea Zăganu e la ea acasă aici, la propriu. Fabrica de Bere bună este barul celor de la Zăganu, dar și un templu al berii artizanale autohtone. În București nu există loc în care să bei o bere Zăganu mai proaspătă ca la Fabrica de Bere Bună 

 

Adresă: Calea Victoriei 91-93

Telefon: 0770.550.234

 

 

Iași - Beer Zone 

 

Pentru bere bună în Iași, Beer Zone este cu siguranță locul în care trebuie să mergi. Aici au peste 200 de sortimente de bere și 24 de beri la draught. Bineînțeles, vei găsi aici și întreaga gamă de beri Zăganu. 

 

Adresă: Alexandru Lăpușneanu 16

Telefon: 0761.239.673

 

Cluj - Beer’s Point 

 

Beer's Point este primul magazin de bere de specialitate din Cluj-Napoca. La ei găsești peste 150 de sortimente de beri artizanale, românești și străine. Vei găsi și bere Zăganu pe toate gusturile, pe care o poți lua acasă sau o poți consuma la fața locului. 

 

Adresă: Observatorului 9

Telefon: 0745.845.430

 

Timișoara - Viniloteca

Viniloteca este unul dintre cele mai cool locuri din Timișoara. Este mic, cu doar câteva mese și atmosferă intimă, dar cu o ofertă imensă atunci când vine vorba de beri artizanale, viniluri și atitudine. A, și vei găsi și Zăganu în meniu, pentru că nu se putea altfel.  

 

Adresă: Henri Berthelot 6

Telefon: 0256.707.107

 

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți