Tot ce trebuie să știi despre Cupa ProX 2020

 

 

 

Copilul tău e pasionat de schi? A venit momentul să se afirme. Înscrie-l la Cupa ProX din Poiana Brașov!

Cupa Pro-X se desfășoară anual, în Poiana Brașov și sunt invitati să participe toti iubitorii de schi cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani (indiferent dacă fac parte dintr-un club sportiv sau nu). La startul concursului sunt acceptați toti copiii care se încadrează în grupele de vârstă specificate, indiferent de nivel, sex sau naționalitate.

Evenimentul se va desfășura printr-un concurs constând in 3 ETAPE (26.01.2020, 09.02.2020, 08.03.2020) de slalom uriaș într-o manșă cronometrată.

Atenție! Organizatorii au dat drumul înscrierilor.
Depunerea fișei de înscriere se va putea face în orice zi, până în data de 18.01.2020 și prin achitarea taxei de inscriere. Dar, în cazuri exceptionale acestea se pot depune și în ziua concursului DOAR dacă mai sunt locuri disponibile.

Organizatorul concursului, Outdoor Sport Ski School, pune la dispoziția concurenților toată infrastructura unui concurs de talie internatională. Sigurantă, aparatură, pârtie, condiții, personal calificat.

Concurenții câștigatori vor fi premiati, conform statutului unui concurs oficial, cu premii substantiale în bani, produse, cupe, medalii și alte premii. Toti concurenții vor primi diplome de participare!

Outdoor Sport Ski School vă așteaptă pe toti, în număr cât mai mare, să-i sustineti pe micii sportivi în încercarea de a-și stabili noi recorduri personale și de ce nu, de a câștiga competiția.

Dacă aveți  întrebări sau dacă doriti să  adresați vreo solicitare, precum şi să vă exercitati oricare din drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor personale, vă rugăm sa contactați organizatorii la numărul de telefon +40729228228 și/sau prin email la adresele: outdoorsportskischool@gmail.com sau inscriere@cupa-prox.ro și la sediul din Brașov, Str. Piața Unirii Nr.10