5 seriale HBO pe care abia le așteptăm în 2020

 

 

 

Serialele HBO au ceva aparte, abordează teme mult mai serioase, sunt mai bine închegate, sunt pline de actori renumiți și, cu siguranță, sunt luate ca un exemplu de Netflix și de toate celelalte platforme de streaming. În 2020 vom avea câteva seriale HBO pe care le așteptăm cu nerăbdare. Iată doar 5 dintre acestea:

 

Image result for the new pope

The New Pope 
PREMIERA: 13 IANUARIE 2020

„The New Pope” este continuarea serialului „The Young Pope”. Acest sezon va avea 9 episoade, iar Jude Law își va relua rolul de Papa Pius al XIII-lea. În plus, îl vom avea și pe John Malkovich în rolul lui Papa Ioan Paul al III-lea, adică „Noul Papă”. Din distribuție vor mai face parte: Sharon Stone și Marilyn Manson.

 

Related image

The Outsider 
PREMIERA: 12 IANUARIE 2020

Bazat pe romanul cu același nume al lui Stephen King, acest nou serial prezintă investigația morții violente și șocante a unui adolescent dintr-un orășel din America rurală. În plus, în jurul cazului apar tot felul de forțe misterioase și lucruri inexplicabile. Detectivul Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) este cel care va trebui să rezolve totul, chiar dacă nu și-a revenit din propria lui dramă: moartea fiului său. El va apela la serviciile investigatorului paranormal Holly Gibney (Cynthia Erivo). Printre alții, din distribuție mai fac parte: Ben Mendelsohn („Bloodline”, „Ready Player One”), Mare Winningham și Jason Bateman („Ozark”, „Arrested Development”).

 

Image result for Westworld 3: The New World

Westworld 3: The New World 
PREMIERA: PRIMA JUMĂTATE A LUI 2020

Anul 2020 ne va aduce pe HBO și cel de-al 3 sezon din super serialul „Westworld”. Acesta se va intitula „The New World”, va avea loc în lumea reală, unde au evadat „gazdele” Dolores (Evan Rachel Wood / Tessa Thompson) și Bernard (Jeffrey Wright), dar vom avea cel puțin un personaj nou super interesant: Caleb, interpretat de Aaron Paul, cu care Dolores dezvoltă o relație. Maeve (Thandie Newton) va fi tot în parcul tematic, dar într-un timeline bazat pe Al Doilea Război Mondial.

 

Image result for the plot against america hbo

The Plot Against America 
PREMIERA: 2020 

„The Plot Against America” va fi unul dintre cele mai controversate seriale ale anului. Va fi bazat pe romanul cu același nume al lui Phillip Roth și are loc în anii 1940, într-o lume în care aviatorul Charles Lindbergh este ales președinte în locul lui Franklin Roosevelt. Serialul se va concentra pe viața unei familii de evrei din New Jersey și a felului cum aceasta va trebui să se adapteze în timp ce America este transformată într-un stat fascist. În serial vor juca Winona Ryder și John Turturro, iar dacă-ți aduce un pic a „The Man in the High Castle”, este o paralelă cât se poate de corectă. În plus, să nu uităm că în 2020 Donald Trump va candida pentru al doilea mandat de președinte al SUA.

 

Image result for the undoing hbo

The Undoing 
PREMIERA: 2020

„The Undoing” este o miniserie bazată pe romanul „You Should Have Known” de Jean Hanff Korelitz. În rolurile principale îi vom avea pe actorii Nicole Kidman, Hugh Grant și Donald Sutherland. Kidman o va interpreta pe Grace Sachs, o terapistă de succes, care e pe punctul de a publica o carte, are un soț devotat și un fiu model. Însă, viața îi este dată peste cap de o serie de evenimente tragice, care nu-i distrug doar fericirea, dar și imaginea, cu doar câteva săptămâni înainte lansarea cărții sale. Astfel, Grace se vede nevoită să construiască de la 0 o altă viață, pentru ea și pentru fiul ei.

 

Articol realizat de Gruia Dragomir 
Redactor Zile şi Nopţi Bucureşti