5 băcănii faine din Brașov

În cazul în care nu știi de unde anume să îți mai faci cumpărăturile pentru acasă și vrei ceva natural și gustos, noi venim în ajutorul tău. Îți prezentăm 5 băcănii faine din Brașov unde poți găsi produse perfecte pentru tine. Ne vine greu să credem că vei putea pleca din aceste locații cu mâinile goale. 

Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare

  1. Băcănia lui Tomiță

În Băcănia lui Tomiță putem găsi gusturile de odinioară adunate din odăile a peste 100 de gospodari autohtoni, totul fiind 100% românesc, natural și gustos. Produsele sunt făcute după rețete simple, zacusca, dulceața și compotul ajungând să ne încânte papilele gustative. De asemenea, găsim o selecție de vinuri de nișă românești, dar și produse textile hand-made sau decorațiuni care contribuie la crearea unei atmosfere de familie cât mai autentice.

- str. Zaharia Stancu, nr. 8, bl. 4
- 0787 752 042

 

Este posibil ca imaginea să conţină: interior

  1. Natura în Bucate

Natura în Bucate este locul în care pasiunea, creativitatea și bunătatea se reusesc în fiecare produs făcut de producătorii locali după rețetele proprii. Produsele sunt conservate natural, astfel având un termen de garanție foarte scurt. Pe lângă faptul că ai ocazia să te bucuri de ceva sănătos și bun, susții totodată și producătorii locali. Astfel ai un impact pozitiv atât asupra naturii, cât și a comunității.

- str. Matei Basarab, nr. 2
- 0753 815 434

 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  1. Băcănia Dulce

Băcănia Dulce este cu și despre tradiție, amintirile frumoase fiind transpuse prin mirosuri, forme și savori îmbietoare, produsele, fie ele dulci sau sărate, având un gust brut „ca la mama acasă” ori unul rafinat ca cel pe care le găsești în cofetăriile franțuzești. Aici este locul unde doritorii pot gusta tradiția în adevăratul sens al cuvântului, rețetele fiind de pe vremea bunicilor noștri, dar adaptate la timpurile în care trăim.

- str. Baba Novac, nr. 8
- 0720 499 893

 

Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare

  1. Ninna Mâncare Faină

Ninna Mâncare Faină reunește produsele locale sănătoase. Aici poți găsi bunătăți proaspete, cafea bună, flori și cărți, tot ce-ți trebuie ca să faci cumpărăturile pentru acasă. În cazul în care plănuiești să mai zăbovești în băcănie, poți gusta tartele, plăcintele, biscuiții sau felurile de mâncare pregătite zilnic cu ingredientele care se găsesc în locație. Produsele sunt de la mici producători locali, fiind atent selectate și puse pe rafturi în așteptarea clienților.

-str. Avram Iancu, nr. 54A
- 0723 371 971

 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  1. Băcănia Magică Hărman

Băcănia Magică Hărman ne pune la dispoziție o gamă variată de delicatese, legume și fructe BIO, cafea Boutique & To Go. Odată ajuns în băcănie, te vei putea bucura de produse 100% naturale, iar stresul de a găsi mâncare sănătoasă în Brașov va dispărea „ca prin magie”. În plus, aici vei putea găsi cafea, ceai și ciocolată belgiană, produsele premium fiind ambalate în pungă triplu strat, zigger, având sigilare termică.

-str. Mihai Viteazu, nr. 447
- 0731 679 036