Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 16/01/2020
Film

FILME & ECRANIZĂRI | 3 cărți care urmează să fie transformate în filme în 2020

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii FILME & ECRANIZĂRI | 3 cărți care urmează să fie transformate în filme în 2020 Share FILME & ECRANIZĂRI | 3 cărți care urmează să fie transformate în filme în 2020


Cea mai recentă ecranizare a unui roman de succes, „Little Women”, are o distribuție plină de nume mari (Timothée Chalamet, Emma Watson, Saoirse Ronan, Meryl Streep etc.) și a primit numai laude atât din partea publicului, cât și din partea criticilor (în State a avut premiera de Crăciun). Ne folosim de această ocazie pentru a-ți aminti alte 3 cărți care urmează să urce pe marele ecran în 2020.

Image result for „Artemis Fowl” serial

„Artemis Fowl” de Eoin Colfer 
PREMIERA: 29 MAI 2020

„Artemis Fowl” este un geniu de numai 12 ani, milionar şi parte a unei familii de infractori celebri. Dispariţia neobişnuită a tatălui său îl forţează să pătrundă într-o lume misterioasă, plină de zâne, spiriduşi şi magie, ce-i testează limitele. Totul porneşte de la un plan năstruşnic: răpirea unei zâne. Scriitorul irlandez și-a descris seria de cărți ca un fel de „Greu de ucis” cu zâne, iar celor de la Disney le-a plăcut și au ecranizat prima carte.

 

Image result for „Chaos Walking” series

„Chaos Walking” de Patrick Ness 
PREMIERA: TBA

Autorul Patrick Ness își va vedea prima carte din trilogia „Chaos Walking” transpusă pe marele ecran în acest an. Filmul se bazează pe volumul „The Knife of Never Letting Go” și spune povestea lui Todd Hewitt (Tom Holland), un băiat care locuiește pe o altă planetă când un virus infectează mințile tuturor. Hewitt se vede forțat să-și părăsească orașul natal și să facă echipă cu Viola (Daisy Ridley), în încercarea de a salva cât mai multe vieți și de a afla adevărul.

 

Related image

„Dune” de Frank Herbert 
PREMIERA: 18 DECEMBRIE 2020

„Dune” este cu siguranță cea mai așteptată ecranizare din 2020. Este unul dintre cele mai iubite SF-uri din toate timpurile și care este piatra de temelie pentru multe alte filme și romane de gen. Este vorba despre un viitor în care dinastii intergalactice se luptă pentru putere și cele mai râvnite resurse din Univers. Filmul va fi regizat de Denis Villeneuve, iar în rolurile principale îi vom avea pe Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Jason Momoa și Javier Bardem.

 

Articol realizat de Gruia Dragomir, 
redactor Zile și Nopți București

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută