Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/01/2020
Evenimente

În premieră | General Levy vine la Kruhnen Musik Halle

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii În premieră | General Levy vine la Kruhnen Musik Halle Share În premieră | General Levy vine la Kruhnen Musik Halle


 

Booyaka Booyaka! General Levy, un veteran pe scena urban-progresivă britanică, care s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane, vine pe scena Kruhnen Musik Halle.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 februarie 2020, la Kruhnen Musik Halle din Brașov. Accesul publicului se va face începând cu ora 21:00. 

Dacă genul reggae este indisolubil asociat cu rastafarismul, spiritualitatea și cu muzica universală în care se poate transpune orice naţionalitate, jungle-ul a apărut ca o expresie culturală la începutul anilor ’90. Aceasta se afla în inițiativa câtorva tineri din clasa inferioară a Londrei, care, fiind sătui de opresiunea instabilității socio-economice, au creat cultura rave.

Paul Levy a.k.a General Levy este un brand creator de trenduri și niciodată unul tributar. Artistul tocmai a aniversat 25 de ani de carieră și vine la Kruhnen Musik Halle cu un eveniment care merită să fie încercuit pe lista to be here al oricărei agende.

General Levy a cucerit publicul la 19 ani. Mai târziu, a obținut premiile „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat„ și „Cel mai bun MC”, iar după lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, nu a mai fost nimic la fel. 
A urmat o ascensiune bruscă pentru General,dovada fiind soundtrack-ul comediei „Ali G Indahouse„, cea care a rupt toate barierele.

Dincolo de talentul incontestabil și de charismă, explicația ascensiunii lui poate fi căutată și în propriul ,,mix’’ muzical (ska, rock steady, jungle, garage, calypso, soul, hip-hop, drum’n’bass și reggae).
De la Garance Reggae Festival, Realbeat Reggae Festival la Electric Castle, General Levy a cucerit toate publicurile. Talentul de MC, DJ, compozitor și producător vine ca urmare a colaborările de top cu DJ-ul jamaican Capleton, Sly & Robbie, Danakil și Desmond Dekker, dar și prin faptul că s-a înconjurat de muzicieni cât mai originali:  Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style și Baldas.

Așadar, General Levy revine cu aceeași abordare vizionară. 
www.general-levy.com/
www.facebook.com/generalevy
www.myspace.com/generalevy
www.xrayproduction.com

Biletele s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, iar mai multe update-uri legate de eveniment pot fi urmărite și pe pagina de Facebook.

Biletele se mai pot achiziționa și în format fizic de la clubul Rockstadt:
Primele 100 Bilete – 30 Lei 
Următoarele 100 Bilete – 40 Lei 
Ultimele bilete – 50 Lei

Kruhnen Musik Halle a devenit clubul cu cea mai dinamică evoluție la ora actuală, trecând cu ușurință peste convențiile impuse de alte locații din Brașov. Spațiul are o capacitate de 1100 de locuri, iar în octombrie a aniversat 3 ani. Funcționează ca terasă și club; scena de aici a devenit cea mai cunoscută din oraș, cu o sonorizare de excepție și o abordare a tuturor genurilor de muzică.

Parteneri media: Kiss Fm, Zile și Nopți.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută