Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/01/2020
Muzică

Librarii Radiohead aleg momentele lor preferate din arhiva online proaspăt lansată

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Librarii Radiohead aleg momentele lor preferate din arhiva online proaspăt lansată Share Librarii Radiohead aleg momentele lor preferate din arhiva online proaspăt lansată


Dacă video-urile de 360p de pe YouTube sau shuffle-ul ordonat de algoritmul Spotify nu sclipesc bucurie, Radiohead a lansat o bibliotecă online cu toate materialele lor de-a lungul timpului. TOATE. Și poți să îți faci un card de bibliotecă personalizat cu cod și toate cele, chiar și fără subscripție premium.

De la poze din culise, concerte înregistrate calitativ, tricouri în ediție limitată, până la arhiva completă de lucrări semnate Stanley Donwood (artist și colaboratorul de o viață al Radiohead) și câteva rarități ca debutul din 1992 ,,Drill’’, sau ,,I Want None of This’’ de pe albumul de caritate ,,Help!: A Day in the Life’’, săptămâna aceasta, de luni (20 ianuarie) până vineri (24 ianuarie), Colin Greenwood, Ed O’Brien, Philip Selway, Jonny Greenwood și Tom Yorke sunt fiecare librari pentru o zi și curatoriază după preferințele personale biblioteca online.

Și dacă sunteți la serviciu sau oriunde nu puteți să vă scufundați în aprofundarea istoriei recente, am făcut o selecție scurtă dedicată pauzei de masă ca să vă țin nostalgia în frâie:

  1. Animația stop motion pentru ,,There There’’ (Hail to the Thief- 2003), o combinație de elemente din poveștile Fraților Grimm și inspirată de stilul artistului ceh Jan Švankmajer (soțul pictoriței suprarealiste Eva Švankmajerová).
  2. Un ghid de Stanley Donwood care îți propune practica lui artistică în 66 de pași simpli.
  3. Com Lag: 2+2=5
  4. ,,Scotch Mist, A Film With Radiohead In It’‘, Ajunul Anului Nou, 2007 regizat de Garth Jennings (care a regizat și ,,Lotus Flower’’).

Iar pentru mai târziu: radiohead.com/library/

 

Denisa Velicu, redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută