5 aplicații de închiriat trotinete electrice în București

Bucureștiul e plin de trotinete electrice, dar, chiar dacă pentru unii sunt extrem de enervante, pentru mulți sunt foarte utile, ajutându-i să ajungă dintr-un punct într-altul al orașului fără să piardă timp în trafic. De asemenea, trotinetele electrice sunt o formă de transport alternativ care nu poluează, într-un oraș sufocat de poluare.

Așadar, iată 5 aplicații prin care poți închiria trotinete electrice, în funcție de preț și răspândirea prin oraș.

Wolf-e
Wolf-e a fost prima aplicație de trotinete electrice care s-a lansat în București. Este un business românesc, iar trotinetele lor sunt răspândite prin sectorul 1, Centru, Pipera și zona de nord a Bucureștiului. După răspândire, e clar faptul că-și aleg mai atent clientela. Preț: 2 lei deblocarea și 0,5 lei / min. Un mare minus este că trotinetele nu pot fi folosite noaptea, pentru că sunt ridicate pentru a fi reîncărcate.

Lime
Lime a pierdut startul în București, dar a intrat în forță, cu trotinete răspândite peste tot în oraș. Își permite acest lucru, pentru că este un adevărat gigant. De asemenea, poți câștiga din încărcarea trotinetelor. Lime oferă și posibilitatea de a deveni „juicer”, de a încărca trotinetele pentru un preț de 10 lei / trotinetă, dar o încărcare completă durează aproape 5 ore. Preț: 3 lei deblocarea și 0,6 lei / min.

Flow
Flow este tot un business românesc care a prins bine startul acestui trend în capitală, fiind cea de-a doua aplicație de trotinete electrice lansată. Sunt răspândite prin sectorul 1, Centru, zona de nord, dar și prin anumite zone din cartierul Militari, unul dintre cele mai mari din București. În plus, este cea mai ieftină aplicație: 2 lei deblocarea și 0,4 lei / min.

Splash
Splash este o aplicație de trotinete mai puțin cunoscută, pentru că are o acoperire destul de restrânsă: Centru, Pipera și Voluntari. De asemenea, după Lime, este cel mai scump astfel de app, cu 3 lei deblocarea și 0,5 lei / min. Însă, au trotinete ceva mai zdravene și cu roți cu suspensie.

MELC
Și mai mică și exclusivistă este răspândirea trotinetelor electrice MELC: Băneasa-Aviației, Dorobanți și centru orașului. De aceea este și una dintre aplicațiile de trotinete electrice mai puțin cunoscute. Este tot un business românesc, iar prețurile sunt de 2,5 lei deblocarea și 0,5 lei / min.

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți