TOP GREEN | 3 purificatoare de aer, ca să respiri aer curat măcar la tine în apartament

 

În ceea ce privește calitatea aerului din București, realitatea este una destul de tristă și care, din păcate, nu se va schimba prea curând. Noxe, praf (PM10, PM2,5), gaze toxice de la gropile de gunoi din jurul orașului - toate plutesc în aerul pe care-l respirăm zilnic, chiar și în propriile apartamente. Ce putem face, în afară de a monitoriza zilnic calitatea aerului?  Putem să ne „limpezim” aerul din casă cu ajutorul unui purificator de aer. Iată 3 astfel de aparate pe care le poți lua în considerare pentru o viață mai sănătoasă.

Purificator de aer Stadler Form ROGER LITTLEE micuț, silențios și cu un design cool, dar cel mai important este că elimină mirosurile neplăcute și tot felul de substanțe la care nici măcar nu te-ai gândit că le inspiri în propria casă: compuși organici volatili, praf fin, polen, viruși sau bacterii, acarieni etc. Acest aparat îți arată în timp real nivelul calității aerului din interiorul casei și te atenționează când e cazul să-l pornești. Este ideal și cu persoanele care au alergii la polen / ambrozie.

Prezentare AICI

Preț: 899 lei

Purificator de aer Philips AC2887/10

Cei care l-au folosit deja povestesc pe diverse blogguri de specialitate cum li s-a schimbat radical viața, cum senzația de nas iritat a dispărut sau cum somnul a devenit brusc mai odihnitor. Are 3 setari automate de purificare: un mod general, un mod extrem de sensibil pentru alergeni și un mod foarte puternic pentru bacterii și virusuri. Astfel, poți alege modul preferat pentru a personaliza și optimiza procesul de purificare. 

Prezentare AICI

Preț: 1512 lei

Purificator de aer MeacoClean CA-HEPA 47x5

Pe lângă faptul că vei respira un aer mai curat, vei mai observa o schimbare în casă: nu va mai trebui să ștergi atât de des praful - o spun chiar cei care au deja acest purificator și-l folosesc de ceva vreme. Acest model este ideal pentru dormitoare, fiind recomandat pentru spații de maxim 32 de mp, dar și prețul este unul mai accesibil. 

Prezentare AICI

Preț: 750 lei

credit foto: Felicia

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți