Wedding Factory| 7-9 februarie

Dacă tot suntem în luna iubirii, este și cel mai potrivit moment pentru o vizită la târgul de nunți! Cel mai mare târg de nunți din Transilvania se apropie cu pași repezi! Mai sunt doar câtva zile până ce Wedding Factory își va deschide porțile pentru toți cei care se pregătesc să își unească destinele în viitorul apropiat.Prima zi în care puteți merge să vedeți ce au pregătit cei de la târgul de nunți este vineri, 7 februarie 2020. În cadrul Wedding Factory 2020 vor fi prezenți peste 165 de expozanți, așadar vei avea de unde să alegi tot ce ai nevoie pentru nunta pe care ți-o dorești.


Cei peste 3000 mp, vor fi ocupați doar cu rochii de mireasă, care mai de care mai frumoase, costume pentru ceremonie, verighete prețioase, cataloage cu idei pentru decoruri de nuntă și repezentanți ai sălilor de nuntă. Mai mult decât atât, vei putea găsi modelul perfect pentru invitațiile de nuntă sau candy barul care îți va îndulci toți invitații, sau vei putea sta de vorbă cu coregrafi despre unul dintre cele mai importante și frumoase momente ale unei nunți, dansul mirilor.


Alături de expozanți, anul acesta va fi prezent și un invitat special, și anume celebra Bianca Drăgușanu. Nu ezita să iei parte la Wedding Factory 2020, și să te inspiri cu idei care te vor ajuta să îți organizezi nunta de vis, alegând dintre cele mai diverse și noi trenduri în materie de nunți.


Locație: Bistro Ballroom Center, strada Bobâlnei, nr. 66


Perioada: 7-9 februarie 2020


Ora: 12:00-20:00


Invitat special: Bianca Drăgușanu


Intrarea este gratuită!