5 locuri unde să iei brunch-ul

Weekendul este pentru brunch, pentru bucureșteni asta pare o regulă nescrisă, pentru că în ultimii ani aceștia au dezvoltat o adevărată plăcere din a combina micul dejun cu prânzul, sâmbăta și duminica.

Așa că, dacă te-ai săturat să mergi în aceleași locuri pentru brunch, iată alte 5 opțiuni:  

Bread and Butter Bakery


Ai aici exemplul perfect de cafenea pe care trebuie să o vizitezi pentru a-ți da un refresh felului în care privești orașul. Te vei simți ca un turist și, după ce vei lua și brunch-ul și vei pleca la plimbare, vei vedea întregul oraș cu alți ochi. Locul arată bine, mâncarea este bună, așa că nu mai sta pe gânduri.

Adresă: Calea Victoriei 23. Telefon: 0723.666.535

Coffee Place With Honest Food

Cafea de specialitate și un meniu perfect de brunch, compus din mâncare făcută cu ingrediente proaspete și de calitate. Designul este minimalist, atmosfera intimă, iar oamenii zâmbitori și prețurile decente. În plus, dacă te transformi în client fidel una dintre prăjiturile ar putea purta numele tău.

Adresă:  Popa Savu 73. Telefon: 0751.680.914

B4 Market

B4 Market înseamnă beans, bread, bistro, breakfast, adică tot ce trebuie pentru un brunch reușit. În plus, vederea pe care o oferă acest bistro, prin geamurile sale mari, este spre parcul Floreasca, dar asta înseamnă și că are o clientelă selectă, formată și din VIP-urile vieții mondene a Bucureștiului.

Adresă: Radu Beller 54. Telefon: 0724.588.591

Coclintă Brasserie

Aici trebuie explicat un pic numele - coclinta e o turtă/plăcintă românească din aluat nedospit, coaptă pe sobă. Asta înseamnă că vei găsi aici plăcinte gustoase și consistente, cu umpluturi pe toate gusturile. E un loc deschis recent aproape de Piața Victoriei și e o opțiune inedită pentru un brunch cu tentă tradițional-românească.

Adresă: Calea Victoriei 153. Telefon: 0770.238.774

Arome

La Arome găsești un brunch foarte gustos și fără carne, pentru că mâncarea de aici e dedicată în special vegetarienilor. Localul arată foarte frumos, oamenii sunt prietenoși și puși pe treabă, iar interiorul este cozy și cu o atmosferă care te împinge la stat la povești.

Adresă: Luigi Cazzavillan nr. 25. Telefon: 0749.109.639

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți