TOP GREEN | 4 săli de CrossFit din București

În ultimii ani, foarte multă lume a început să se îndrepte spre antrenamentele de CrossFit, care îmbină exercițiile funcționale de mare intensitate cu dezvoltarea unei mentalități care are în centru entuziasmul și determinarea.
Spre deosebire de sala de forță, la CrossFit lucrezi într-o „familie” în care fiecare membru, alături de antrenorul personal, te motivează să tragi cât poți de tare, să-ți depășești limitele și să dezvolți un corp de supererou. Rezultatele sunt vizibile, dar nu doar la nivelul fizicului, ci și la nivelul psihicului.
Deci, dacă vrei să te transformi radical și să devii parte din comunitatea CrossFit, iată 4 săli din București unde poți face acest lucru.

UzinaLa Uzina ți se va spune direct: tu ești aparatul tău de fitness. Iar pentru a exploata acest „aparat” așa cum trebuie, ai la dispoziție o sală mare, spațioasă (cu o suprafață de 400 m² , înălțime de 5 metri şi vestiare cu duşuri), unde poți să practici CrossFit fără riscuri. „Jucăriile” de aici sunt: mingi medicinale, gantere, kettlebells, bare olimpice (de 7kg şi 20kg), discuri cauciucate, corzi de sărit, inele olimpice și paralele pentru gimnastică, aparate de vâslit și cutii de lemn. Dacă nu ți se pare suficient, află și că atunci când e vreme frumoasă, se fac antrenamente și în aer liber.

Adresă: Splaiul Unirii 160

Telefon: 0727.226.255

 

Replay

La Replay vei învăța cum să faci CrossFit „the American way”, această sală fiind primul „American CrossFit Box” din București. De asemenea, comunitatea de la Replay pune mare accent pe trei lucruri (după cum singuri spun): onestitate, mândrie și generozitatea sufletului. Și, fiind o sală de CrossFit cu steagul american pe perete, vei găsi aici și foarte mulți expați cu care poți dezvolta relații de prietenie sau competitivitate. 

Adresă: Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A

Telefon: 0771.700.700

CrossFit Nord BVS

CrossFit Nord BVS se mândrește că este cea mai mare sală de CrossFit din România, dar și că are antrenori acreditați CrossFit Level1 și Level2, plus o întreagă comunitate cu care să împărtășești pasiunea pentru sport. Dacă asta nu era de ajuns, află că aici vei găsi și un spațiu complet de antrenament dotat cu echipamente ROGUE, cel mai cunoscut nume din lumea CrossFit-ului.

Adresă: Biharia 67-77

Telefon: 0742.176.619

The Forge

The Forge este una dintre cele mai noi săli de CrossFit din București, cu doar un an de existență. În același timp, ei se recomanda ca fiind mai mult decât o sală, ci mai mult un „teren fertil pentru evoluție”. În plus, este așezată într-o zonă centrală și în imediata apropiere a două parcuri: Carol I și Tineretului - iar asta înseamnă că e posibil ca atunci când e vreme frumoasă să existe și antrenamente în natură.

Adresă: Lânăriei 93-95

Telefon: 0765.928.565

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți