Concert ZOB @ Deanes Irish Pub & Grill

Zob este formația de punk-rock din România care a debutat în anul 1993 printr-un concert organizat de fundația “Corupted Morals”.
Anul 1996 marchează apariția primului album intitulat “Parodisiac”, reprezentând un mix de parodii după niște piese celebre. În decembrie 2000 lansează albumul „III” care a fost declarat cel mai bun album de rock alternativ.

Spectacolele lor i-au transformat curând în cea mai puternică forță din undergroundul românesc.

Trupa a fost nominalizată la categoria „cel mai bun rock” la Premiile Muzicale MTV România 2006.

 

În octombrie 2015, ZOB lansează materialul cu numărul 6 al formației, “Deviant” Noul disc, ce conține 12 melodii și marchează începutul colaborării cu Universal Music Romania.

Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitară, voce), Lonți (chitară, voce) și Forrest (tobe), formulă ce a rămas în picioare de la înființarea trupei în 1993.

Așadar, unde mergem la concert?

La Deane's, care este un reper și un simbol al orașului. Dacă n-ar fi existat scriitorul irlandez Bram Stoker, n-am fi avut o poveste atât de bună despre Dracula; iar dacă n-ar fi existat Deane's, Brașovul ar fi fost mult mai sărac cultural – aici găsești muzică, teatru, seri caritabile precum „cina pe întuneric” și mâncare delicioasă însoțită de bere bună.

Când mergem?

Joi, 13 februarie, de la ora 21.00!

Îți poți achiziționa bilete chiar de AICI

Distracție plăcută!