Surprinde-o cu un buchet de flori în luna iubirii! 2 florării faine din Cluj-Napoca.

Chiar dacă îi arăți iubirea ta tot anul, în luna februarie ai două zile speciale în care o poți surprinde cu ceva frumos! Dacă nu faci o pasiune din a căuta cu zielele cadoul perfect, cel mai bine e să îi iei un buchet de flori, sigur nu vei da greș.


Uite 2 florării faine din Cluj-Napoca unde să mergi pentru un Valentine’s Day  și Dragobete fericit!


MAGNOLIA


Magnolia este o florărie cu reputație în Cluj-Napoca, și nu numai, deoarece decorațiuni sau buchete de flori de la Magnolia puteți găsi în 10 orașe din țară. Artiștii de la Magnolia nu realizează simple buchete de flori, ci vor să creeze prin acestea o adevărată experiență senzorială. Fie că alegi buchete de flori sau aranjamente florale, le poţi completa cu o ciocolată fină, un ursuleţ de pluş sau un tort delicios pentru a intensifica surpriza.


Dacă vrei să îi faci o supriză de de Valentine’s Day sau de Dragobete, Magnolia te așteaptă cu buchete special gândite pentru aceste sărbători ale iubirii, în trei locații diferite. Astfel, poți găsi Florăria Magnolia în Iulius Mall, la Vivo sau în Piața Ștefan cel Mare, numărul 5. Dacă cumva nu ești în oraș, dar vrei să îi arăți că te gândești la ea, intra pe www.magnolia.ro, alege buchetul potrivit și spune-le unde să îl trimită, pentru că Florăria Magnolia este și online și îți pune la dispozitie posibilitatea de a trimite flori online cu livrare rapidă. Poți trimite flori cu livrare gratuită în Cluj-Napoca şi ele vor ajunge la persoana iubită în doar 2-4 ore.


Un mic sfat chiar de la specialiștii de la Magnolia: trandafirii, crinii, lalelele, orhideele și alstroemeria sunt cele mai potrivite tipuri de flori pe care să le oferi de Ziua Îndrăgostiților. Pe site-ul magnolia.ro poți găsi buchete de flori sau aranjamente florare special create pentru această luna a iubirii.


ALTE FLORIAlte Flori este un concept puțin mai atipc, adică este o florărie în care florile nu sunt deloc în centrul atenției, sau mai bine zis, o florărie fără flori. Alte Flori e răzvrătirea împotriva normalului, a obișnuinței și a plictiselii. Alte Flori s-a născut din dorința de "altceva", din frustrarea unui "același" precum și din visele celor care i-au pus bazele.


Această ,,florărie’’ pe lângă unicitatea sa, mai prezintă următoarele beneficii: livrare rapidă, oricând disponibilă; buchete comestibile, fără bani pierduți pe flori; buchete "allergy free"; idei de cadouri nelimitate; customizabile la infinit; unice. Buchetele de la Alte Flori sunt realizate fie din fructe, dulciuri, legume, diferite produse alimentare, fie sticluțe de băutură cu sau fără alcool. În funcție de tema buchetului, ocazia sau persoana pentru care ăl achiziționezi, acesta va avea diferite elemente combinate.


Alte Flori nu are un magazin fizic în Cluj-Napoca, însă poți intra pe site-ul www.alteflori.com și poți alege buchetul cel mai potrivit pentru persoana draga! De asemenea, poți lua legătura telefonic cu cei de la florărie.


În luna iubirii, aceștia au creat un buchet numit Red from Valentine, conceput în intregime din bucăți de ciocolata Mon Cheri.


 


Tu ce variantă preferi?