Snow & Music | Tomorrowland Winter

Despre Tomorrowland sigur ai auzit, pentru că este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume. Începând cu anul 2005, la 30 de kilometri de Bruxelles, în orașul Belgian Boom s-a organizat an de an festivalul Tomorrowland, un eveniment care a adunat laolaltă sute de nume cunoscute din industria muzicală.

Dar pentru că entuziasmul publicului a fost din ce in ce mai mare, iar festivalul a luat amploare de la un an la altul, organizatorii evenimentului s-au gândit să aducă puțin din vibe-ul zilelor direct în vârful pârtiilor franceze, în stațiunea Alpes d’Huez. Așa a luat naștere Tomorrowland Winter, festivalul care aduce cele mai tari concerte și cea mai explozivă atmosferă direct în Aplii Francezi.

Prima ediție a avut loc între 9 și 16 martie 2019 și a găzduit în jur de 20,000 de petrecăreți și împătimiți ai sporturilor de iarnă. Organizatorii au pus la dispoziție pachete de șapte sau patru zile, pachete care acoperă biletul la festival, cazarea și ski pass.

Anul acesta, în perioada 14-21 martie,  în stațiunea Alpes d’Huez, Franța, va avea loc a doua ediție a Tomorrowland Winter unde se așteaptă să vină aproximativ 25.000 de fani ai muzicii electronice. Tema de anul acesta a festivalului este ‘The Book of Wisdom Frozen Chapter’. Și anul acesta, organizatorii au pus la dispoziție pachete de șapte sau patru zile, acestea acoperind biletul la festival, cazarea și ski pass-ul. De asemenea, există și pachete de o zi.

Prețul unui pachet pentru șapte zile este de 1961 euro pentru o persoană, în timp ce prețul pentru o zi la festival variază între 160 euro și 290 de euro, în funcție de ziua aleasă.

Line-up-ul de anul acesta prezintă artiști precum Armin Van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Martin Garrix, Steve Aoki și mulți alțtii.

Pentru mai multe detalii despre pachete, line-up și tot ce ține de Tomorrowland Winter 2020, intră pe site-ul www.tomorrowland.com, la secțiunea Tomorrowland Winter!