Control Club | Săptămâna 17-23 februarie #behere

Club Control  a activat de la bun început cumva în afara granițelor impuse de trenduri și propune mereu o direcție muzicală diferită, curajoasă și mai puțin perisabilă.
Control a devenit unul din cele mai importante cluburi indie din România, datorită muzicii unice şi convergenţei de operatori culturali pe care i-a găzduit. Peste 100 de formaţii din Europa, America de Nord şi Asia au concertat pe această scenă!

Evenimentele care merită să fie încercuite pe lista to be here al oricărei agende sunt:

TONBRUKET
luni,17 februarie, 20:00

Fondat de Dan Berglund, basistul influentului grup Esbjorn Svenson Trio, grupul suedez Tonbruket (Fabrica de sunete în suedeză) ocupă un loc special în jazzul european.
Trupa suedeză își va prezenta la Jazz Nouveau cel mai recent disc, Masters of Fog, o nouă călătorie a celor patru muzicieni pe deplin conștienți de talentul și de teritoriul muzical pe care vor să-l parcurgă, după cei zece ani de când cântă împreună.

AFLĂ MAI MULTE AICI https://www.zilesinopti.ro/evenimente/52239/tonbruket-la-jazz-nouveau

Greetings Sugar Live
Marți, 18 februarie, ora 21.00

Cei doi fondatori ai trupei, Ștefan Eremia și Gabriel Kirmaier, susțin că cea mai bună descriere pentru Greetings Sugar se poate regăsi în vorbele lui Will Butler de la Arcade Fire: „Dansând cu o lacrimă în colțul ochiului”. 
Melodramatici, greu de încadrat într-un gen și versatili instrumental, vor ajunge la noi în formulă de patru pentru încă o sesiune imprevizibilă.

AFLĂ MAI MULTE AICI https://www.zilesinopti.ro/evenimente/36394/greetings-sugar

Tribal house w. live djembe - MangoBango vs Lolo Noukpetor
Marți, 18 februarie, ora 23.00

Se anunță un spectacol fulminant datorită fuziunii dintre muzica house și instrumentele muzicale indigene. Suntem foarte curioși să aflăm dacă o să vedem și cel mai cunoscut instrument, didgeridoo, folosit cel mai adesea în regiunea Kimberley, care s-a propagat în lumea întreagă și are o întrebuințare din ce în ce mai mare în rock, pop și jazz.

Valerinne & Methadone Skies Live
Miercuri, 19 februarie, ora 23.00

Valerinne & Methadone Skies, două din cele mai importante voci ale rockului instrumental din România, pornesc într-un mini-tour național. Ambele formații au lansat in anul precedent materiale noi, Different Layers Of Fear (Methadone Skies) și Desire ( Valerinne), care au explorat zonele post-rockului, progressive, noise, stoner si industrial, iar acest turneu este un pas natural către o nouă expediție sonică.

AFLĂ MAI MULTE AICI https://www.zilesinopti.ro/evenimente/52745/valerinne-methadone-skies

Omul cu Șobolani Lansare Single & Videoclip
Joi, 20 februarie, ora 20.00

Lansare cu cântec & premierã de clip pentru cel de-al șaptelea single de pe albumul Fabrica de Păpuși. Una dintre cele mai titrate și longevive trupe autohntone, Omul cu Șobolani revine pe scena sãlii Berlin cu lansarea de clip pentru cel de-al șaptelea single, Singur Împotriva Nimãnui, de pe Fabrica de Păpuși - album apãrut anul la finele anului trecut.
AFLĂ MAI MULTE AICI https://www.zilesinopti.ro/evenimente/51075/omul-cu-sobolani-lansare-single-videoclip

Groove si Portocale w/ Harrison BDP, Chrs, Sebastian Steer
Vineri, 21 februarie, ora 23.00

Happiness Therapy! Dj-I din seara aceasta promit să aducă un vibe fain și la fel de flexibil ca și conștiința îndoielnică pe care o vei avea după căderea nopții. Va trebui să vedem dacă te mai țin articulațiile :)
AFLĂ MAI MULTE AICI https://www.zilesinopti.ro/evenimente/52749/groove-si-portocale-w-harrison-bdp-chrs-sebastian-steer

Ne vedem la Control?