Hard Rock Cafe | 24-29 februarie

Cu locații în 74 de țări, care includ 185 de cafenele, 237 de Rock Shops®, 28 de hoteluri și 11 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global.

 

Hard Rock Cafe scrie și în România, prin echipa sa, o poveste despre muzică, distracţie şi prietenie. Mai mult decât un restaurant, Hard Rock Cafe este însă și un mare colecţionar şi expozant al obiectelor care au aparţinut artiştilor muzicali ai ultimilor 50 ani.

Acest spațiu se mândreşte cu cele mai reuşite concerte, ce îi situează în topul locurilor în care se cântă live în Bucureşti, ba chiar şi în cadrul reţelei globale fiindcă nu sunt foarte multe Hard Rock Cafe-uri în lume care să ofere experienţe muzicale memorabile. 

Așadar, care sunt evenimentele ce merită să fie încercuite pe lista to be here al oricărei agende?

1.Concert Robin And The Backstabbers
Miercuri, 26 februarie
Ora 21:30Muzica Robin and the Backstabbers poate fi definită în multe moduri: disco-funky, grungy, shoegaze, folk sau, cum este numită de trupă, pop melodramatic. Trupa a lansat trei albume de studio. "Stalingrad" a fost bine primit de către critici, formația câștigând în 2013 premiul la categoria "Cel mai bun rock alternativ" la On Air Music Awards, ocazie cu care a primit și premiul pentru artistul anului. A urmat în 2015 "Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel'sk", iar cel mai nou album, "Vladivostok", a treia parte a trilogiei "Bacovia Overdrive", a fost lansat în toamna lui 2019.

Robin and the Backstabbers înseamnă Andrei Proca (Robin) - voce, chitară, Vladimir Proca (ShakeHeartbreak) - baterie, Florentin Vasile (Norman Bates) – chitară, Eugen Nuțescu (Oigăn) - bass, Andrei Fântână (Dragonul Roșu) - clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță și Radu Moldovan (Trădanu) – percuție.

Mai multe detalii AICI

 

2.Concert Irina Rimes
Joi, 27 februarie
Ora 21:30

Timbrul delicat al vocii Irinei încălzește inimile oamenilor prin ale sale note atinse cu ușurință, însoține de versuri atent scrise ce exprimă trăiri interioare exteriorizate în cuvinte.
Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit toate topurile muzicale încă din primul an de la debut. Artista a avut o ascensiune fulminantă, căci melodia Visele a fost una dintre cele mai difuzate piese de anul trecut conform Media Forest. Totodată, a fost premiată în cadrul galei premiilor Radio România. Irina Rimes a avut colaborări cu artiști precum Guess Who, DJ Sava, Vunk, Killa Fonic, The Motans

Mai multe detalii AICI 

3.Concert Zdob si Zdub
Vineri, 28 februarie
Ora 22.30

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Așadar, dacă “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te aşteptăm la acest concert!

Mai multe detalii AICI

 

4.Concert The Humans
Sâmbătă, 29 februarie
Ora 22.30

The Humans emană multa energie şi reuşeşte să creeze un show muzical de excepţie din orice reprezentaţie a lor. Anul trecut a lansat trei piese proprii, primul single “Îndură inima”, în colaborare cu casa de discuri Roton şi Adi Sână, piesa “Goodbye”, cu care a reprezentat România la Eurovision Song Contest şi “Binele Meu”. Fiecare dintre membrii formaţiei rezonează în același mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock

Intrarea va fi liberă și buna dispoziție garantată!

Mai multe detalii AICI