Rene Soffner, unul dintre cei mai buni mixologi din Europa, @IQOS Living Room, în ‪27 februarie‬‬

Rene Soffner, câștigătorul titlului de “Cel mai bun mixolog din Europa“ în anul 2019, un adevărat expert în arta gustului, vine în București, în IQOS Living Room. Vizita sa este programată pentru 27 februarie și se anunță a fi de neuitat. Rene este pregătit să surprindă prin noi tehnici de a mixa ingredientele pentru a obține cocktail-uri inedite, care vor duce la o experiență senzorială completă.

IQOS Living Room este un concept care îmbină design-ul si experiențele surprinzătoare, un loc relaxat de întâlnire între oameni aparent diferiți prin stil, dar uniți prin alegeri, pasiuni și interese comune. 

IQOS și Rene nu sunt la prima colaborare, dar cu siguranță de fiecare dată depășesc noi dimensiuni ale creativității și prezintă concepte surpriză comunității brandului din România. Dorința de a veni cu ceva nou mereu și mereu este, de altfel, parte din firea lui Rene, care creează cocktailuri noi aproape săptămânal, în barul său din Frankfurt, The Kinly Bar. Publicația germană Mixology a nominalizat The Kinly Bar drept pub-ul anului 2020. Acesta este considerat și unul dintre cele mai bune baruri din lume. Meniul celui de-al doilea bar al lui Rene, Menage, deschis recent în Munchen, este recunoscut de Ghidul Michelin. De asemenea, recent Rene a contribuit la lansarea barului Amo în Berlin. 

Pentru a descoperi mai multe despre călătoria senzorială pe care Rene Soffner o pregătește pentru IQOS Living Room în 27 februarie, urmăriți IG IQOS (iqos_ro).

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți care altfel ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.