To Kill For… Partea I

Cu toții avem lucruri sau experiențe pentru care ne-am dorit ca noul an să vină mai repede. Bineînțeles, e greșit să-ți trăiești viața fiind tot timpul în expectativă, dar nu despre asta este vorba aici, ci despre un wishlist cu chestii mișto, din care să se poată inspira oricine atunci când caută să-și facă mai interesant timpul care se scurge între două dorințe personale.

Iată care sunt highlight-urile pe care Cristi Hrubaru și Gruia Dragomir ni le recomandă:

CRISTI HRUBARU
Om de radio şi DJ la Rock FM

Sunt două momente importante pe care le aștept cu nerăbdare anul ăsta, a fost concertul Five Finger Death Punch de la Praga, pentru care mi-am luat bilete din septembrie anul trecut, și evenimentul caritabil inițiat de motocicliștii români, an de an, Bikers For Humanity, care are loc la sfârșitul lui mai (29 - 31 mai). 

 

GRUIA DRAGOMIR
Publisher Zile și Nopți

Pe 18 aprilie are loc gala UFC 249, al cărei main event este confruntarea dintre Khabib Nurmagomedov și Tony Ferguson - doi dintre cei mai buni luptători de MMA ai momentului. Este unul dintre cele mai așteptate evenimente din 2020 pentru orice fan al acestui sport. Vom afla atunci dacă Khabib își va păstra palmaresul curat, fără nicio înfrângere (are 28 de victorii), un lucru extrem de rar în MMA. Apoi, aștept cu nerăbdare și următoarele meciuri ale lui McGregor, care a promis că în 2020 vor mai fi 2, în afară de cel din ianuarie, pe care l-a câștigat spectaculos.