5 locuri cu mic dejun din București

Sunt zile pe care nu vrei să ți le începi gătind în bucătărie, ci pur și simplu vrei ca micul dejun să fie făcut de altcineva și tu doar să te bucuri de el, fără să mai speli și vasele.

Însă, pentru că încă nu s-a inventat room service-ul la bloc sau la casă, poți să te simți turist în București dis-de-dimineață și să iei micul dejun într-unul dintre aceste locuri minunate.

Simbio


La Simbio găsești mic dejun toată ziua, așa că nu trebuie să pleci de acasă cu noaptea-n cap. Dacă e frumos afară, te poți bucura de prima masă a zilei direct pe terasă, printre gutui și pruni și cântece de păsări. Tot ce e în meniu e bun, așa că o să tot revii aici. Garantat! 

Adresă: Negustori 26

Telefon: 0756.746.246

Modelier

La Modelier s-a băgat mic dejun în meniu de curând. Se servește între 10:00 și 13:00, și vine în combinații foarte interesante și apetisante, cum ar fi un bol cu humus și conopidă prăjită, cu un ou fiert și rodii și roșii cherry. Și aici vei găsi o terasă plăcută, numai bună pentru început ziua și cu o baie de soare. 

Adresă: Duzilor 12

Telefon: 0799.630.693

CPwHF - Coffee Place With Honest Food

CPwHF este o cafenea micuță, făcută într-un fost garaj de pe lângă Herăstrău. Terasa de aici este la fel de mică, dar lumea se înghesuiește să-și înceapă diminețile aici cu o cafea de specialitate și un sandviș deschis și plin de bunătățuri, pentru ca apoi să rătăcească un pic pe frumoasele străduțe din zona. 

Adresă: Popa Savu 73

Telefon: 0751.680.914

5ensi

 

De știut că 5ensi e deschis de la 08.30 toată săptămâna. E fix în Piața Victoriei și este un loc care arată foarte bine. În plus, meniul este plin de lucruri numai bune pentru a-ți începe ziua așa cum trebuie: Benedict Royale, 5ensi Breakfast, Eggs Florentine și English Breakfast.

Adresă: Aviatorilor 8A

Telefon: 0733.888.555 

Suento

 

Restaurantul Suento are o terasă superbă, plină de verdeață, așa că o să vrei să-ți începi diminețile de primăvară aici, printre flori și copaci înfloriți și cu un mic dejun copios și fresh, ceea ce vei și găsi în meniul de la Suento, în mai multe variante. 

Adresă: Toamnei 101

Telefon: 0787.605.362

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți