ESENȚIALE ÎN MARTIE

,,Humans of Brașov: Cuvinte’’ vă așteaptă să descoperiți oameni deosebiți din comunitatea locală pe 14 martie la Centrul Cultural Reduta. Organizatorii propun o seară plină de emoție și surprize prin 10 momente de muzică, dans, film și storytelling. Biletele se pot achiziționa în prealabil online (cu 20% reducere pentru primele 50 de bilete cumpărate online) sau offline la Centrul Cultural Reduta și Librăria Humanitas în Brașov. În seara evenimentului nu se vor putea achiziționa bilete la intrare.

- The Dreamers of the Equinox la Visssual pe 20 martie

Un târg urmat de o petrecere la care 1% din costul biletului individual este donat către o cauză umanitară pare un combo groav. La petrecere vin artiști români și străini, iar vizualul este de visss ca întotdeauna.

Pentru cititorii mici și mari, pe 28 și 29 martie Festivalul Educational ,,Brasovul Copiilor’’ va găzdui ateliere, conferințe și un târg cu expozanți din domeniul educației nonformale la Centrul de afaceri Brașov – CATTIA.

- De neratat expoziţia Hans Mattis-Teutsch care vă aşteaptă până în 29 martie la Muzeul de Artă Brașov.

Hans Mattis-Teutsch (1884-1960) este unul din cei mai mari artiști ai avangardei internaționale, alături de nume ca Paul Klee sau Wassily Kandinsky. Expoziția a venit de la Rezidența BRD Scena9 din București, iar propunerea curatorială îi aparține lui Mircea Nicolae.

- Teatrul Sică Alexandrescu găzduiește spectacolul ,,Gaițele’’ care vine la cerera publicului pe 31 martie de la ora 20:00. Spectacolul în regia lui Gelu Colceag are în distribuție nume mari ale teatrului românesc: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Manuela Harabor, Diana Cavallioti, Tudor Istodor. Tu ai deja bilet?